.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 07:44

MV Agusta - Το 50,1% της έχει πλέον η ΚΤΜ

Ο Timur Sardarov ανακοίνωσε την επιτυχή ολοκλήρωση του 5ετούς σχεδίου για την αναζωογόνηση της εταιρείας, η οποία βλέπει την κατοχή του 50,1% της από την ΚΤΜ.

Η ιταλική εταιρεία φαίνεται πως έχει σταθεί για τα καλά στα πόδια της, μιας και μόνο το 2023, η MV Agusta παρουσίασε 5 νέα μοντέλα και όλες οι περιορισμένες εκδόσεις μοτοσυκλετών της εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγες ώρες από την κυκλοφορία τους. Επιπλέον, δημιουργήθηκε ένα νέο δίκτυο αντιπροσώπων, ενισχύοντας περαιτέρω την ταυτότητα της μάρκας. Με την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου, ο αυστριακός όμιλος επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον και τη δέσμευσή του για τη μάρκα από το Varese, λαμβάνοντας υπόψη τα ισχυρά αποτελέσματα που έχουν επιτευχθεί τα τελευταία χρόνια υπό την καθοδήγηση της οικογένειας Sardarov, η οποία θα διατηρήσει τον κοινό έλεγχο και το 49,9% της εταιρείας.

Με την ανάληψη της πλειοψηφίας και ως δέσμευση για την τοποθεσία και την ευθύνη για τους εργαζομένους, ο Hubert Trunkenpolz, μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της PIERER Mobility AG, αναλαμβάνει τον ρόλο του Διευθύνοντος Συμβούλου και Προέδρου από τον Timur Sardarov, ο οποίος θα συνεχίσει να είναι στη διάθεση της εταιρείας ως Αντιπρόεδρος, Πρέσβης και Σύμβουλος της εταιρείας.

Ο Timur Sardarov σχολίασε: «Η MV Agusta ενσαρκώνει το πάθος και μια μοναδική αίσθηση ρομαντισμού που με συνεπήρε, σαν έναν έμπειρο επιχειρηματία, από την πρώτη μέρα. Η προσωπική πρόκληση να καθοδηγήσω την εταιρεία από την κρίση και να την κατευθύνω προς την επιτυχία μέσω καινοτόμων επιχειρηματικών στρατηγικών, επέκτασης της ομάδας και νέων προϊόντων έχει κατακτηθεί. Είναι τιμή να παίζω ρόλο στη διαμόρφωση της κληρονομιάς της MV Agusta. Τα τελευταία πέντε χρόνια, τόσο η εταιρεία όσο και εγώ έχουμε εξελιχθεί σημαντικά. Η ανάπτυξή μας αποτελεί απόδειξη του μεταμορφωτικού ταξιδιού που έχουμε μοιραστεί. Ο χρόνος μου με την MV Agusta ήταν ένα κομβικό κεφάλαιο στη ζωή μου, γεμάτο με αμοιβαίες χαρές και προκλήσεις. Καθώς συνεχίζω να υπηρετώ ως αφοσιωμένος Αντιπρόεδρος, δεσμεύομαι να υποστηρίξω την εταιρεία και τη διαρκή επιτυχία της».

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 08:22

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon