.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2024 16:44

BMW Motorrad – Ανακοίνωσε επίσημα την επιστροφή στην EICMA

Η γερμανική εταιρεία... δεν κατάφερε να αντισταθεί στις σειρήνες της μεγαλύτερης έκθεσης μοτοσυκλέτας του κόσμου, που ζει στιγμές πρωτόγνωρης δόξας τα τελευταία χρόνια.

Όπως αναφέρθηκε στα διεθνή μέσα πριν λίγες ώρες, η BMW Motorrad αποφάσισε μεταστροφή 180 μοιρών στα σχέδια της σχετικά με τις μεγάλες διεθνείς εκθέσεις. Πριν από 3 χρόνια, η Βαυαρική εταιρεία είχε ανακοινώσει την αποχώρηση της από τις μεγάλες εκθέσεις μοτοσυκλετών, εν μέσω των εξελίξεων που ακολούθησαν τα απανωτά lockdown και την γενικευμένη παγκόσμια αναταραχή, που έφερε ο COVID-19. Τώρα όμως, τα πράγματα έχουν αλλάξει ριζικά και η BMW φαίνεται να το αντιλαμβάνεται, ανακοινώνοντας την επιστροφή της στην EICMA.

Έτσι, η γερμανική εταιρεία θα συμμετάσχει στο φετινό σαλόνι του Μιλάνου, που θα γίνει μεταξύ 5 και 10 Νοεμβρίου.

Μάλιστα, η επιβεβαίωση ήρθε από τα πλέον επίσημα χείλη, αυτά του Markus Flasch, του νέου επικεφαλής της BMW Motorrad, ο οποίος δήλωσε συγκεκριμένα: «Με μεγάλη μας ευχαρίστηση ανακοινώνουμε την επικείμενη παρουσία της BMW Motorrad, στην έκθεση EICMA. Ανυπομονώ να αισθανθώ αυτή την μεγάλη εκδήλωση από πρώτο χέρι και να μοιραστώ το τεράστιο πάθος, που μας οδηγεί, με όλη μας την κοινότητα, τους φίλους της μοτοσυκλέτας και της μάρκας μας».

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2024 16:49

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon