.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019 15:11

Anthony Gobert – Στην εντατική μετά από επίθεση με ρόπαλα

 Χτυπήθηκε τόσο άσχημα που οι γιατροί δεν τον αναγνώρισαν και για μέρες θεωρείτο αγνοούμενος, καθώς δεν είχαν ειδοποιηθεί οι δικοί του.

Ο γνωστός Αυστραλός πρώην αναβάτης αγώνων, Anthony “The Go Show” Gobert, έτρωγε σε εστιατόριο στη Gold Coast, Queensland στην πατρίδα του, όταν ένας μεθυσμένος τον πλησίασε και τον ρώτησε αν είναι ο “Go Show”. Αυτός απάντησε “ναι, αλλά τώρα τρώω”.

Λίγο αργότερα ο ίδιος άνδρας, εμφανώς πιο μεθυσμένος, επέστρεψε και προκάλεσε καυγά με τον Gobert, ο οποίος τον έβγαλε νοκ άουτ. Μόνο που ο μεθυσμένος είχε και παρέα, εξίσου μεθυσμένη, η οποία στη συνέχεια ακολούθησε τον Gobert ως το σπίτι του.

Αργότερα το ίδιο βράδυ, μια ομάδα φίλων του τύπου που αρχικά προκάλεσε τον καυγά, εισέβαλλε στο σπίτι του αναβάτη σπάζοντας την πόρτα και τον χτύπησε αλύπητα με ρόπαλα του μπέιζμπολ, αφήνοντάς τον σχεδόν ημιθανή.

Στη μονάδα εντατικής θεραπείας οι γιατροί δε γνώρισαν τον Gobert, καθώς το πρόσωπό του ήταν πάρα πολύ παραμορφωμένο και ο ίδιος δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί τους. Όταν κατάφερε να μιλήσει, τους είπε ποιος είναι και αυτοί ειδοποίησαν τους οικείους του – για τους οποίους θεωρείτο αγνοούμενος επί κάποιες εβδομάδες.

Ευτυχώς, σύμφωνα με την τελευταία αναφορά του αδελφού του, Aaron, σε κοινωνικά μέσα, ο Anthony δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του και αναρρώνει. Η τύχη των ανδρών που του επιτέθηκαν δεν έχει γίνει γνωστή.

Ο Anthony Gobert, γεννημένος τον Μάρτιο του 1975, θεωρήθηκε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που εμφανίστηκαν ποτέ σε αγώνες, ωστόσο η καριέρα του στιγματίστηκε από αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές, έξαλλα πάρτι και πολλά αποτυχημένα τεστ ναρκωτικών.

Πρωτοέκανε ντόρο το 1994 όταν πήρε μια wild card θέση για τον αγώνα WorldSBK στο Phillip Island, αλλά την προηγούμενη του αγώνα παράτησε την ομάδα του (Honda), καβάλησε την Kawasaki μιας άλλης ομάδας και την επόμενη μέρα πήρε pole position και νίκη στο ένα σκέλος. Ήταν 19 ετών και παραμένει ο νεότερος αναβάτης που έχει κερδίσει στο Phillip Island αγώνα WorldSBK από την pole.

Χάρη στο εντυπωσιακό του ταλέντο, ο Gobert έτρεξε στα Παγκόσμιο Supersport και Superbike με διάφορες ομάδες, ενώ πέρασε και από τα GP500 με τις Suzuki, MuZ Weber και Modenas, ωστόσο στο τέλος εκδιώχθηκε καθώς κόπηκε σε τεστ ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon