.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2011 10:10

Reggae ταξίδια με Ducati!

 

Με τους Marley στο τιμόνι

 


Το καλοκαίρι που μας πέρασε, ο Ziggy Marley και τα αδέλφια του,  Rohan και Robbie ταξίδεψαν στην Αφρική για τις ανάγκες ενός νέου ντοκιμαντέρ που ονομάζεται Marley Africa Roadtrip. Οι τρεις αναβάτες περιηγήθηκαν πάνω σε Ducati Multistrada 1200 και την παραγωγή έκανε ο ίδιος άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από το Long Way Down και Long Way Round με τους Ewan Mc Gregor και Charley Boorman και προβάλλεται από το Discovery Channel σε έξι συνέχειες.

Ταξίδι ζωής

Η σειρά δείχνει τους αδελφούς να ανακαλύπτουν τις εμπειρίες της ζωής στο Johannesburg και να ταξιδεύουν σε διάφορες περιοχές. Η Αφρική βοήθησε τον Bob Marley αλλά αυτό το φιλμ γυρίζεται από την πλευρά που το βλέπουν τα μάτια των παιδιών του, τα οποία ταξιδεύουν στην καρδιά της χώρας, συναντώντας ανθρώπους, και ανακαλύπτωντας την άγρια ζωή.

Ανάμεσα στις διαδρομές adventure και στο δρόμο τα παιδιά εφαρμόζουν ότι έμαθαν από τον πατέρα τους για την ζωή. Η νέα σειρά θα εμφανίζει τις καλύτερες και χειρότερες στιγμές των τριών αναβατών,  τα γέλια και την διασκέδαση, μιας και επιστρέφουν σε μία χώρα την οποία ο πατέρας τους αγαπούσε και ονειρευόταν ως μία ενωμένη Αφρική. Οι τρεις τους επίσης, θέλουν να δουν τι μπορούν να κάνουν με την φήμη του πατέρα τους.
Το 1980, τριάντα χρόνια πριν το ταξίδι των τριών αδελφών, ο πατέρας τους Bob Marley έκανε συναυλία στο Independence Concert της Zimbabwe.Ο Ziggy ήταν μαζί του σε αυτό το ταξίδι και είναι κάτι που θέλει να δει ξανά.

"Μία από τις σημαντικότερες στιγμές που θυμάμαι είναι το ταξίδι αυτό με τον πατέρα μου. Ήταν αλλαγή στάσης ζωής για μένα και άλλαξε την σχέση μου με την Αφρική. Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε εμείς αλλά και οι αδελφοί μας από την Αφρική, για μία αληθινή Αφρικανική κοινότητα.", δήλωσε σχετικά ο  Ziggy.

Ανακαλύψτε το ταξίδι

Εάν δεν γνωρίζετε για το project Ziggy Marley & Friends Africa Roadtrip το οποίο πραγματοποιείται με Multistrada 1200, ανακαλύψτε λεπτομέρειες και νέα για αυτό, με τους πιο κάτω τρόπους:

- στο site BobMarley.com  έχει αναρτηθεί το απολαυστικό τρέιλερ της  ομάδας του Ziggy Marley http://www.bobmarley.com/marley_africa_roadtrip.php

-πληροφορίες για το εγχείρημα φιλοξενούνται στην επίσημη σελίδα του Facebook του Bob Marley (https://www.facebook.com/BobMarley?sk=wall) η οποία έχει περισσότερους από 32 εκατομμύρια fans,16 εκατομμύρια "likes", 2800 "shares" και 744 σχόλια, μόλις έξι ώρες από την ανάρτηση του τρέιλερ

- Έχει επίσης δημιουργηθεί μια σελίδα στο Facebook ειδικά για το συγκεκριμένο project:  https://www.facebook.com/marleyafricaroadtrip

- Τέλος το τρέιλερ είναι διαθέσιμο και στο Youtube: https://youtu.be/mT591n4bPRs  

Ακόμα, το κανάλι Discovery World ακολουθεί πιστά το Marley Africa Roadtrip στο πρωτότυπο ταξίδι του. Οι ώρες μετάδοσης των έξι επεισοδίων στην Ελλάδα και τον κόσμο έχουν ήδη ανακοινωθεί στο http://marleyafricaroadtrip.com/ και ο συγκεκριμένος ιστότοπος ενημερώνεται καθημερινά με τις νεότερες εξελίξεις.
Ακόμα μια θρυλική ιστορία «γράφεται» για το Multistrada 1200.
Καλό μουσικό σας «ταξίδι»!

Φωτογραφίες

Video

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 12:17

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon