.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2016 14:31

Masters of Dirt Graz 2017 - Video Trailer

 

Backflip και άλματα - Heavy Metal / Cosplay αισθητική

 

Επ. Όχι. Τα κορίτσια στην φωτογραφία δεν είναι clickbait. Το Masters of Dirt Graz 2017 είναι ένα ιδιαίτερο event, στο οποίο αναμειγνύονται τα Freestyle άλματα και ακροβατικά με ότι όχημα βάλει ο νους, μαζί με κοπέλες-ακροβάτες με έμφαση στα παιχνίδια με τη φωτιά, συν ολίγον Cosplay, συν Heavy Metal / Mad Max αισθητική. Hardcore καταστάσεις.

Μακριά από το πιο εξευγενισμένο θέαμα των X-Fighters της Red Bull, δίχως την κωμική τρέλα του τσίρκου του Travis Pastrana, αλλά σε πιο σκοτεινό στιλ, στο Masters of Dirt που γίνεται στην αυστριακή πόλη Graz θα παρελάσουν και θα πηδήξουν MX μοτοσυκλέτες, Buggy, BMW, Mountain Bikes, Quads, Snowmobile, Minibikes και κάποια ακόμα οχήματα-έκπληξη.

Με μπερδεμένη αισθητική, λίγο Metal, λίγο Cosplay, λίγο Mad-Max, λαμπιόνια, φωτιές και πυροτεχνήματα σε παράλληλο σόου αλλά και πάνω στα οχήματα, το Masters of Dirt Graz 2017 αναμένεται χορταστικό για τους hardcore οπαδούς του Freestyle, των αλμάτων και του πιο dark ύφους.

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε τι εννοούμε.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2016 14:50

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 4o Vintage Motocross Meeting Διαγωνισμός Piaggio Hellas στο Facebook »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon