.
Κατηγορία Kawasaki
Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2023 14:36

Kawasaki – Νέα επετειακά ZX-10RR και σε… μωβ, για την Αγγλία!

Τώρα μάλιστα, αυτό θα πει να ξεχωρίζεις από την νόρμα!

Η Kawasaki ταυτίζεται με το πράσινο χρώμα, εδώ και δεκαετίες, οπότε είναι φυσικό τα νέα μοντέλα τα εταιρείας, να εμφανίζονται με τέτοιες αποχρώσεις κατά κόρον. Έλα όμως που η ρετρό λατρεία των τελευταίων ετών, περιστρέφεται γύρω από τις αρχές της δεκαετίας του 90 –και τα 90s χαρακτηρίζονται μεταξύ άλλων, και από ιδιαίτερα χρώματα όπως το ροζ και το μωβ.

Θέλοντας να δημιουργήσει νέες αποχρώσεις για τα επετειακά μοντέλα ZX-10RR, η Kawasaki Ηνωμένου Βασιλείου απευθύνθηκε στον γνωστό illustrator και σχεδιαστή, Kar Lee, ο οποίος παρουσίασε μερικές ψηφιακές δημιουργίες στο κοινό, μέσω των social media του και θέτοντας τα σε ψηφοφορία. Από τα σχέδια, τα 3 που βλέπετε και στις φωτογραφίες, επικράτησαν, με την Kawasaki να διαθέτει από 40 μοτοσυκλέτες ZX-10RR, με την εκάστοτε απόχρωση.

Φυσικά, κάθε μία από τις επετειακές μοτοσυκλέτες θα φέρει την ανάλογη επετειακή πλάκα στην πάνω τιμονόπλακα, ενώ οι εκδόσεις περιλαμβάνουν εξάτμιση Akrapovic,  κάλυμμα πίσω σέλας στο χρώμα της μοτοσυκλέτας, φιμέ ζελατίνα και tank pad, paddock stand, ειδικό κάλυμμα μοτοσυκλέτας και ειδικό επετειακό μπρελόκ. Και η… τιμούλα; Περίπου 26.599 λίρες, δηλαδή στο επίπεδο των 30.600 ευρώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2023 14:47

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon