Κατηγορία Husqvarna
Σάββατο, 03 Δεκεμβρίου 2011 11:09

Husqvarna Strada 650 2012

 

Νέο μονοκύλινδρο!

 

 


Απ’ ότι φάνηκε, η Husqvarna δεν έδειξε όλα τα μοντέλα της στην έκθεση μοτοσυκλέτας της Ιταλίας. Το νέο μονοκύλινδρο Husqvarna Strada αποτελεί προς το παρόν ένα concept το οποίο θα παρουσιαστεί στο Paris Motor Show, δείχνοντας την συνέχεια του Σουηδικού ονόματος στις μοτοσυκλέτες δρόμου.

Βασισμένη στο G650GS

Η νέα μοτοσυκλέτα βασίζεται στον κινητήρα της BMW που συναντάμε στο G650GS, και έχει βελτιωθεί ανάλογα από τους Ιταλούς μηχανικούς. Έχει σχεδιαστεί ένα τελείως νέο πλαίσιο, που είναι περιμετρικό και κατασκευασμένο από σωλήνες στρογγυλής διατομής.  Οι τροχοί είναι διαμέτρου 19 και 17 ιντσών με ελαστικά διπλής χρήσης με προορισμό περισσότερο την άσφαλτο.

Ένα ανεστραμμένο μπροστινό σύστημα και μονό αμορτισέρ για πίσω, έχουν αναλάβει την διατήρηση των τροχών στην άσφαλτο και την απόσβεση των κραδασμών.
Τα πλαστικά περιφερειακά φέρουν το σχήμα των αγωνιστικών μοτοσυκλετών της Husqvarna, ενώ υπάρχει άνετη μεγάλη σέλα και σχάρα με χειρολαβές για συγκράτηση, αλλά και για πρόσδεση αντικειμένων ή τοποθέτηση βαλίτσας.

Το concept ωστόσο θυμίζει έντονα το BMW G 650 X Country το οποίο έχει σταματήσει να παράγεται από την γερμανική εταιρία. Η μοτοσυκλέτα ζυγίζει 170 κιλά άδεια, και αναμένεται να εμφανιστεί στα καταστήματα την νέα χρονιά, χωρίς ιδιαίτερες διαφορές.

Φωτογραφίες

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Husqvarna Concept MOAB Husqvarna Baja Consept »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube