.
Κατηγορία Husqvarna
Τρίτη, 25 Απριλίου 2023 13:21

Husqvarna Motocross 2024 - Αποκαλύφθηκαν τα νέα μοντέλα

Η Σουηδική εταιρεία παρουσιάζει την γκάμα motocross της για το 2024.

Η Husqvarna παρουσίασε επίσημα, τις νέες μοτοσυκλέτες Motocross της, για το 2024. H νέα γκάμα περιλαμβάνει 5 μοτοσυκλέτες, τις δίχρονες TC 125 και TC 250, αλλά και τις τετράχρονες FC 250, FC 350 και FC 450.

Οι νέες motocross μοτοσυκλέτες της εταιρείας χαρακτηρίζονται από νέα γραφικά, με αποχρώσεις του γκρι και του κίτρινου για μία ήπια, αλλά ανανεωμένη εμφάνιση, ενώ το κάλυμμα της σέλας στα μοντέλα είναι νέο, υψηλής πρόσφυσης για ακόμα καλύτερο έλεγχο των μοτοσυκλετών κατά τις επιταχύνσεις. Η μορφή και η εργονομία των μοτοσυκλετών είναι διαμορφωμένα έτσι, ώστε ο αναβάτης να απολαμβάνει μεγαλύτερη ελευθερία κίνησης στην μοτοσυκλέτα, κατά την διάρκεια της απόλυτα απαιτητικής οδήγησης στην πίστα Motocross.

To πλαίσιο των νέων Husqvarna Motocross 2024 είναι κατασκευασμένο από χρωμιο-μολυβδαινιούχο ατσάλι με την διαδικασία του hydro-forming, για καλύτερη συμπεριφορά που περιορίζει το βύθισμα της μοτοσυκλέτας. Παράλληλα, το αλουμινένιο ψαλίδι εξασφαλίζει την απαραίτητη ακαμψία με το μικρότερο δυνατό βάρος. Οι αναρτήσεις των μοντέλων, είναι της WP και ανήκουν στην σειρά XACT, με το πιρούνι των 48 χιλιοστών εμπρός να φέρει τεχνολογία αέρος AER και το αμορτισέρ να μπορεί να ρυθμιστεί χωρίς εργαλεία. Οι ρυθμίσεις των αναρτήσεων είναι νέες, για καλύτερη συμπεριφορά στις στροφές.

Οι δίχρονες TC 125 και TC 250 προσφέρουν, σύμφωνα με την Husqvarna, την «υψηλότερη ισχύ και οδηγησιμότητα της κατηγορίας τους», με σύστημα τροφοδοσίας ηλεκτρονικού ψεκασμού και μίζα για την εκκίνηση. Οι τετράχρονες FC 250 και FC 350 θέτουν επίσης στόχο την κορυφή της κατηγορίας τους σε ισχύ και ροπή κινητήρα, ενώ εξοπλίζονται και με σύστημα quickshifter και χαρτογραφήσεις ισχύος, αλλά και launch control. Ο συμπλέκτης των κινητήρων φέρει υδραυλικό σύστημα ελέγχου από την Brembo.

Οι μοτοσυκλέτες εξοπλίζονται επίσης με τιμόνι της ProTaper, ενώ η μπαταρία των μοντέλων είναι τεχνολογίας ιόντων λιθίου για μείωση του βάρους της.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 25 Απριλίου 2023 13:47

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon