.
Κατηγορία Harley Davidson
Τρίτη, 25 Απριλίου 2023 16:53

Harley-Davidson LiveWire S2 Del Mar - Νέα ηλεκτρική μοτό, πάλι στα 21.000 ευρώ

Η δεύτερη προσπάθεια της Harley-Davidson στην ηλεκτροκίνηση, τώρα υπό την πλήρη επωνυμία της Livewire, παρουσιάζεται στην Ευρώπη μεθαύριο 27 Απριλίου.

H LiveWire της Harley-Davidson ντεμπούταρε πριν λίγα χρόνια, βάζοντας την ιστορική αμερικανική μάρκα στην εποχή της ηλεκτροκίνησης. Ωστόσο, η κριτική ήταν σφοδρή, κυρίως για την υψηλή τιμή της LiveWire. Η Harley-Davidson συνεχίζει την επίθεση σε αυτό το μέτωπο: Έχει ήδη αποδεσμεύσει την LiveWire σε υπόσταση ξεχωριστής μάρκας και έχει ήδη στο οπλοστάσιο της, την S2 Del Mar.

Σύμφωνα με τα τελευταία νέα από τα διεθνή κανάλια, η LiveWire S2 Del Mar θα παρουσιαστεί για την Ευρώπη, μεθαύριο Πέμπτη 27 Απριλίου του 2023. Η πρώτη έκδοση στην οποία θα γίνει διαθέσιμη θα είναι ειδική για την περίσταση και περιορισμένης παραγωγής 100 κομματιών μόνο. Η τιμή της; Καλύτερα… καθίστε: Μιλάμε για 18.990 λίρες Αγγλίας, δηλαδή περίπου 21.413 ευρώ, τουλάχιστον. Ας δούμε τι προσφέρει η μοτοσυκλέτα.

Η νέα Del Mar S2 θα είναι κατασκευασμένη με μια νέα μέθοδο, η οποία θα συνδυάζει το πλαίσιο, το ηλεκτρικό μοτέρ και την μπαταρία σε μία κατασκευή, ενώ η απόδοση του μοτέρ ανακοινώνεται στους 80 ίππους. Η αυτονομία από την μπαταρία θα φτάνει τα 160 χιλιόμετρα, ενώ η μοτοσυκλέτα θα ζυγίζει 199 κιλά, κάτω από το «ψυχολογικό όριο» των 200.

Η νέα LiveWire S2 Del Mar θα γίνει διαθέσιμη στην Βρετανία, την Ολλανδία, τη Γερμανία και την Γαλλία, ενώ αναμένονται περισσότερες πληροφορίες για το αν θα φτάσει και σε άλλες χώρες. Οι κρατήσεις για την ιδιαίτερη, περιορισμένης παραγωγής έκδοση θα ανοίξουν το βράδυ της Τετάρτης 26 Απριλίου (περίπου 9-12μμ για την Ελλάδα), ενώ για όποιον ενδιαφέρεται να κλείσει μία, πρέπει να κάνει μια κατάθεση 100 ευρώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 25 Απριλίου 2023 17:01

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon