.
Κατηγορία Benelli
Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2024 14:41

Benelli 902S – Κι άλλη ανανέωση του 752S «διέρρευσε»

Όμοιο σε μεγάλο βαθμό, αλλά με σημαντικά ισχυρότερο κινητήρα. 

Το Benelli 752S είναι ένα από τα «outsider» μοντέλα της εταιρείας στην χώρα μας τουλάχιστον, αυτή την στιγμή, μιας και διατίθεται μόνο κατά παραγγελία και είναι σαφές, ότι κάποια στιγμή θα ανανεωθεί. Στα διεθνή μέσα, διέρρευσαν πληροφορίες αλλά και μία φωτογραφία, για το επερχόμενο 902S, που προφανώς θα είναι η επόμενη εκδοχή της μοτοσυκλέτας.

Οι πληροφορίες και η φωτογραφία, αλιεύθηκαν από βάση δεδομένων του Υπουργείου Βιομηχανίας και τεχνολογίας των πληροφοριών της Κίνας. Οπτικά, οι διαφορές του νέου Benelli 902S σε σχέση με το 752S είναι μικρές, ενώ στοιχεία όπως το μεταξόνιο, οι διαστάσεις των ελαστικών, τα LED φωτιστικά σώματα, τα φρένα και οι αναρτήσεις είναι ίδια. Όμως, μεγάλη είναι η αλλαγή στον κινητήτα, σε περίπτωση που... δεν το καταλάβατε ακόμα. Το νέο μοτέρ, δικύλινδρο σε σειρά, φτάνει τα 904 κυβικά εκατοστά, με την ισχύ να φτάνει τους 105 ίππους. Η τελική ταχύτητα μπορεί, έτσι, να φτάσει τα 225 χιλιόμετρα την ώρα. Ακόμα μία αλλαγή που γνωστοποιείται, είανι η μείωση του βάρους της μοτοσυκλέτας, στα 220 κιλά, από 232.

Θα δούμε το νέο μοντέλο εντός του 2024; Θα δείξει. Διότι, πριν από 17 μήνες, σας γράφαμε για το νέο Benelli 802S, το οποίο υποσχόταν επίσης μεγάλες αλλαγές σε σχέση με το 802S, αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ τουλάχιστον στις δικές μας αγορές.  

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2024 14:45

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon