.
Κατηγορία Κράνη
Δευτέρα, 29 Μαϊος 2017 09:29

Κράνος Shark Skwal

 

Με σύστημα LED!

 

Το Shark Skwal είναι το πρώτο κράνος με ενσωματωμένο σύστημα LED, που κάνει τον αναβάτη ακόμη πιο ορατό και συνεισφέρει έτσι περαιτέρω στην ασφάλειά του.

Τα LEDs λειτουργούν με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες για 5-8 ώρες, αναλόγως την χρήση και φορτίζονται απλά μέσω USB. Το σύστημα των LEDs του κράνους διαθέτει 3 λειτουργίες: σβηστό, αναμμένο, παλλόμενο. Το Skwal είναι κατασκευασμένο από θερμοπλαστική ρητίνη. Φέρει εσωτερική διευρυμένη αντιχαρακτική ζελατίνα ηλίου αλλά και ζελατίνα Pinlock Maxvision (περιλαμβάνεται στην συσκευασία). Η επένδυσή του, που αφαιρείται και πλένεται, έχει ειδική διαμόρφωση για τους αναβάτες που φορούν γυαλιά, στο ύψος όπου περνούν οι βραχίονες. Βάρος: 1.470 γραμμάρια.

Διατίθεται από το δίκτυο συνεργατών της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 30 Μαϊος 2017 12:39

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Κράνος Shark Drak Κράνος Shark D-Skwal »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon