.
Κατηγορία Μπότες
Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2019 11:54

Η Sidi πρωταγωνίστησε στο MX Internazionali d’ Italia

Οι μπότες Crossfire 3 SRS στα πόδια των Toni Cairoli και Jorge Prado

Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου ο τρίτος και τελευταίος αγώνας της σειράς MX Internazionali d’ Italia έγινε στη Μάντοβα, όπου και αναδείχθηκαν οι μεγάλοι νικητές του θεσμού που παραδοσιακά προλογίζει την έναρξη του Παγκοσμίου MXGP.

Σε αυτή τη σειρά λοιπόν ήταν ο Toni Cairoli που διακρίθηκε κατακτώντας την πρωτιά της κατηγορίας του, ΜΧ1, αλλά και στο σύνολο ως “Υπερπρωταθλητής” του θεσμού.

CAIROLI3 INTIT3 Copia2

Το γεγονός αυτό είναι αιτία εορτασμού για τον εννιάκις παγκόσμιο πρωταθλητή ΜΧ, αλλά και για την ομάδα του, KTM Red Bull Factory Racing Team, ωστόσο μαζί τους γιορτάζει και ένας άλλος κατασκευαστής.

Ο λόγος για τη Sidi, οι μπότες Crossfire 3 SRS της οποίας είναι βασικός σύμμαχος του Cairoli στις προσπάθειές του και φυσικά κόσμησαν τον βάθρο του MX Internazionali d’ Italia στο ψηλότερο βάθρο.

CAIROLI4 INTIT3 Copia

Δεν ήταν όμως μόνο αυτό, διότι η Sidi ντύνει και έναν ακόμη αθλητή που διακρίθηκε στους αγώνες αυτούς, τον Jorge Prado. Ο νεαρός Ισπανός κέρδισε τη δική του κατηγορία, ΜΧ2 και ανέβηκε στο βάθρο και ως τρίτος στην ολική κατάταξη των Υπερπρωταθλητών, φέρνοντας ένα δεύτερο ζευγάρι Sidi στα φώτα της δημοσιότητας.

PRADO3 INTIT3 Copia

Αντιπρόσωπος Ελλάδας: Τζωρτζόπουλος

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2019 11:57

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon