.
Κατηγορία Ελαστικά
Τετάρτη, 15 Μαϊος 2024 20:04

Mitas Sport Force+ RS - Νέα μεγέθη για ισχυρότερες μοτοσυκλέτες

Η Mitas ανακοίνωσε δύο νέα μεγέθη στη γκάμα ελαστικών Sport Force+ RS, απευθυνόμενα στους καθημερινούς αναβάτες με μοτοσυκλέτες επιδόσεων.

Τα νέα πίσω ελαστικά σε διαστάσεις 180/60ZR17 και 200/55ZR17 είναι ειδικά σχεδιασμένα για πιο ισχυρές μοτοσυκλέτες, οδηγώντας τη σειρά Sport Force+ RS στο να έχει έως και οκτώ μεγέθη διαθέσιμα για κάθε είδος μοτοσυκλέτας.

Ο Boštjan Novak, Διευθυντής Έρευνας, Ανάπτυξης και Ποιότητας της Mitas Motorcycle Tires δήλωσε: "Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε αυτά τα μεγαλύτερα ελαστικά στη σειρά των ελαστικών Sport Force+ RS. Φέρνουν ένα εντελώς νέο επίπεδο μέσω της νέας κατασκευής τους σε συνδυασμό με την υψηλή σε επιδόσεις γόμα RS (Racing Soft) και όπως πάντα, βεβαιωθήκαμε ότι δοκιμάζονται πραγματικά με τον Randy Krummenacher πριν τα κυκλοφορήσουμε σε πίστες για να διασφαλίσουμε την καλύτερη απόδοση στην κατηγορία τους και τους ανταγωνιστικούς χρόνους γύρου.

Τα ελαστικά Sport Force+ RS διαθέτουν μια ειδικά αναπτυγμένη σύνθεση Racing Soft (RS) που προσφέρει εξαιρετική πρόσφυση σε ακραίες γωνίες κλίσης και εξαιρετική σταθερότητα στην ευθεία στις τελικές ταχύτητες. Χάρη στην ειδική κατασκευή του, οι αναβάτες μπορούν να αποκτήσουν τον απόλυτο έλεγχο των μοτοσυκλετών τους με εκπληκτική ανατροφοδότηση και αίσθηση, ακόμη και με την έκρηξη επιπλέον δύναμης  από τις πιο ισχυρές μοτοσυκλέτες τους.

Ο Randy Krummenacher, Ελβετός αναβάτης και νικητής του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος της κατηγορίας Supersport το 2019, προσθέτει: "Τα δύο νέα μεγέθη πίσω πιέζουν ακόμη περισσότερο την απόδοση. Το πλάγιο κράτημα, η γρήγορη επιτάχυνση και η πραγματικά δυναμική οδική συμπεριφορά χωρίς συμβιβασμούς στην αντοχή είναι τα κύρια πλεονεκτήματα που βρήκα που φέρνουν τα ελαστικά στους αναβάτες".

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon