.
Κατηγορία Διάφορα
Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2023 09:34

Thrust Motor - Test ride στα Χανιά στις 3-8 Ιουλίου

Δοκίμασε τα μοντέλα ολόκληρης της γκάμας της Thrust Motor και κάνε πιο εύκολη την επιλογή του νέου σου, δικύκλου μέσου μεταφοράς.

Η Thrust Motor, σε συνεργασία με το κατάστημα Motorbike Center Αδαμάκης στα Χανία, διοργανώνει test ride event διάρκειας 6 ημερών, από τις 3 έως τις 8 Ιουλίου.  

Η Thrust Motor μπήκε πολύ δυναμικά, στην αγορά scooter και δικύκλου στην Ελλάδα, με μία ολοκληρωμένη γκάμα μοντέλων κερδίζοντας την προσοχή των αναβατών, αλλά και πολύτιμες θέσεις στον πίνακα των ταξινομήσεων scooters στην χώρα μας, επί συναπτούς μήνες. Με το νέο Test ride event, θα επεκτείνει ακόμα περισσότερο την παρουσία της αλλά και θα δώσει στους υποψήφιους αγοραστές, την δυνατότητα να δοκιμάσουν οι ίδιοι ένα Thrust.

Τα μοντέλα που θα διατεθούν για test ride είναι, μεταξύ άλλων, και η ναυαρχίδα Huracan 400 Sport, Explorer 300 GT, η όμορφη μοτοσυκλέτα Ranger 125 αλλά και το παπί Blitz 125.

Κλείστε την θέση σας έγκαιρα, επικοινωνώντας με το κατάστημα:

Motorbike Center Αδαμάκης

Καλύβες Αποκορώνου, 73003 Χανία

Τηλ. 28250 31868

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2023 09:45

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon