.
Κατηγορία World Rally Championship
Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου 2014 20:45

Serres Rally 2014, Μέρα 0 “Zero”

 

Κύριοι ξεκινάμε!

 

Φωτογραφίες: Rallymaniacs.nl, Δημοσθένης Παπαδόπουλος

Όλα είναι έτοιμα για την 4η έκδοση του Serres Rally, του μεγαλύτερου Rally Raid που γίνεται στην Ελλάδα. Ένας 7ήμερος αγώνας περιπέτειας, με κέντρο τις Σέρρες και το Elpida Resort & Spa.

To μοναδικό bivouac μέσα στους χώρους του ξενοδοχείου έχει γεμίσει χρώμα από τις μοτοσυκλέτες, τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά των αγωνιστικών ομάδων, τα πληρώματα με τις οικογένειές τους, δημιουργώντας ένα πολύχρωμο σκηνικό.

70 αγωνιζόμενοι από όλο τον κόσμο, (Αμερική, Αυστραλία, Αλβανία, Γερμανία, Ιρλανδία, Ολλανδία, Αγγλία, Τσεχία, Φιλανδία, Τουρκία, Ελλάδα, Σλοβακία και Ιταλία), είναι έτοιμοι να αρχίσουν τον αγώνα Serres Rally 2014, μια περιπέτεια που θα τους ταξιδέψει για περισσότερα από 1650 χιλιόμετρα σε απίθανα τοπία, βουνοκορφές, πλαγιές, ποτάμια, εγκαταλελειμμένους δρόμους, απέραντα καταπράσινα λιβάδια, μονοπάτια, λάσπη, άμμο και πέτρες, πυκνά δάση που σκοτεινιάζουν το δρόμο, παλιά στρατιωτικά ερείπια, συνθέτουν το σκηνικό του Serres Rally.

Το Serres Rally καλύπτει 10 Ειδικές διαδρομές, μεταξύ τους 2 μεγάλες Marathon, διασχίζει 12 βουνά, 4 νομούς mountains, και 3 μεγάλες πόλεις, σε 7 αγωνιστικές ημέρες.

Η μέρα «0» περιλαμβάνει τεχνικό έλεγχο για αναβάτες και μοτοσυκλέτες, την πρώτη ενημέρωση αγωνιζομένων, και αρκετή ξεκούραση στην πισίνα! Άνθρωποι, βουνά και μοτοσυκλέτες σε μια αξέχαστη περιπέτεια…

Φωτογραφίες

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2014 22:44

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « OiLibya Rally of Morocco 2013 Serres Rally 2014, 1η Μέρα »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon