.
Κατηγορία Rally Dakar
Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2024 11:07

Βασίλης Μπούδρος – Τερμάτισε στην δυσκολότερη κατηγορία του Dakar 2024!

Έβαλε στόχο και τον πέτυχε, ο Βασίλης Μπούδρος, για 2η φορά στο Dakar τερματίζοντας επιτυχώς και μάλιστα στην δυσκολότερη των κατηγοριών, την Originals by Motul.

Ο Έλληνας αναβάτης που μας έκανε περήφανους στην Σαουδική Αραβία, Βασίλης Μπούδρος, πήρε επιτυχώς την σημαία τερματισμού στο Dakar 2024, ολοκληρώνοντας την αγωνιστική του περιπέτεια η οποία είχε αρκετές δυσκολίες, αλλά αίσιο τέλος, ειδικά για τα δεδομένα του αγώνα Dakar. Ο Βασίλης τερμάτισε πριν λίγη ώρα, ενώ με βάση τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, κατατάσσεται στην 17η θέση της κατηγορίας του -τα αποτελέσματα αλλάζουν συνεχώς, καθώς τερματίζουν και άλλοι αναβάτες και μπορείτε να τα δείτε, με ένα κλικ εδώ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Βασίλης συμμετείχε στην κατηγορία Originals bu Motul, την δυσκολότερη κατηγορία του αγώνα στην οποία οι συμμετέχοντες δεν έχουν καμία βοήθεια, άρα πρέπει να κάνουν τις επισκευές, αλλά και το στήσιμο-κατέβασμα της σκηνής τους μόνοι τους! (Διαβάστε τους κανονισμούς της κατηγορίας με ένα κλικ εδώ).

Ο Βασίλης, μάλιστα, δεν είχε και τον ευκολότερο αγώνα, καθώς κατά την διάρκεια του 48ωρου Marathon Stage, είχε πτώση η οποία τον ανάγκασε σε εκτενείς επισκευές στην μοτοσυκλέτα του, αλλά και του προκάλεσε κάταγμα στον παραμέσο του αριστερού χεριού, ενώ γλίτωσε την εγκατάλειψη σε τουλάχιστουν 3 περιπτώσεις κατά την διάρκεια του ράλι. Παρ’ όλα αυτά, ο Βασίλης δεν παράτησε την προσπάθεια και προσέθεσε έναν ακόμα τερματισμό, στο παλμαρέ του. Τα συγχαρητήρια μας!

Οι χορηγοί του Βασίλη Μπούδρου:

DNA High Performance Filters 
Wheel City 
Husqvarna Motorcycles Hellas 
Motodirect 
Makan Trt
Α.ΜΟΤ.Ο.Ε.  (ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ) 
ECO GREEN AUTO 
Οπτικά Λάσκαρη 
Enduro Greece 
Protypo Rafina Fitness Club 
Motul Greece

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2024 11:15

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon