.
Κατηγορία Indoor Enduro
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2013 11:14

GEICO EnduroCross – Πρώτη νίκη για την Beta!

 

Κέρδισε ο Cody Webb

 


Ο αναβάτης της Beta, Cody Webb, πήρε την πρώτη του νίκη στο τελικό σκέλος του GEICO AMA EnduroCross, στο Denver στο Colorado.

Έδωσε μία γερή μάχη με άλλους αναβάτες για αρκετούς γύρους, και κατάφερε να εκμεταλλευτεί ένα λάθος ορισμένων συναθλητών του, για να πάρει την πρωτοπορία και κατόπιν σταθερά να δημιουργήσει μία απόσταση ασφαλείας από όσους μάχονταν για την δεύτερη θέση.

Ο Webb ήταν νικητής σε ένα από τα τρία προκριματικά σκέλη, αλλά αυτό που πλέον καθορίζει την θέση στην γραμμή της εκκίνησης του μεγάλου τελικού, είναι ο καλύτερος χρόνος κάθε αναβάτη σε ένα και μοναδικό γύρο, που γίνεται με τα φώτα του σταδίου σβηστά. Αρκετοί αναβάτες ενεπλάκησαν σε μία δυνατή μάχη για την πρωτοπορία στον μεγάλο τελικό, με πολλούς να πέφτουν σε μία στροφή γεμάτη πέτρα στον έβδομο από τους δέκα συνολικά γύρους. Ο Webb οδήγησε σε χαλαρούς ρυθμούς τον τελευταίο γύρο του αγώνα, για να πάρει την πρώτη του νίκη στο GEICO AMA EnduroCross. “Γνώριζα πως είχα μία απόσταση ασφαλείας στον τελευταίο γύρο κι απλά χρειαζόμουν να περάσω χωρίς πρόβλημα την συστάδα κορμών (matrix) για να κατακτήσω τη νίκη. Η αίσθηση κατάκτησης της νίκης ήταν τρομερή, και την γιόρτασα με μία γροθιά στον αέρα”, δήλωσε ο Webb.

Denver, Colorado GEICO AMA EnduroCross
Αποτελέσματα Τελικού
1. Cody Webb: Beta
2. Taddy Blazusiak: KTM
3. Taylor Robert: Kawasaki
4. Mike Brown: KTM
5. Colton Haaker: Honda
Ο επόμενος γύρος του πρωταθλήματος θα γίνει στο Everett της Washington, στις 26 Οκτωβρίου 2013.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon