.
Κατηγορία Άλλοι
Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016 19:29

Hellas Rally Raid 2016

 

Πίσω στην ιστορία

 

Η φετεινή χρονιά βρίσκει τον απαιτητικό και απολαυστικό αγώνα του Hellas Rally Raid να επιστρέφει στα “πάτρια εδάφη” καλύτερο από ποτέ!
 
Ακολουθεί το δελτίο τύπου της διοργάνωσης.
 
"Το 2011 πραγματοποιήθηκε στην Αιδηψό της Β.Εύβοιας ο πρώτος διεθνής αγώνας Rally Raid στην Ελλάδα. 800Χλμ σε 3 ημέρες και 120 αγωνιζόμενοι με τις πρώτες διεθνείς συμμετοχές να κάνουν την εμφάνισή τους σε ελληνικό έδαφος σε ένα 100% ελληνικό Rally Raid.
 
 ALX8013 resize
 
Το Hellas Rally Raid απο τότε μεγάλωσε, καθιερώθηκε στην διεθνή κοινή γνώμη και άνθισε στα χώματα της Στερεάς Ελλάδας με κέντρο μέχρι και το 2015 την Ναύπακτο.
 
Το 2016, επιστρέφει στα “πάτρια εδάφη” καλύτερο από ποτέ. 
  • 6 ημέρες αγώνα
  • 2000 αγωνιστικά χλμ
  • Κορυφαίες ομάδες από 15 χώρες
  • Αδειοδοτημένο από την Διεθνή Ομοσπονδία Μοτοσυκλέτας
Και πάλι η Αιδηψός θα αποτελέσει το κέντρο του με 4 αγωνιστικές ημέρες στην Εύβοια και 2 στην Στερεά Ελλάδα.
 
 ALX0337 resize
 
Ανάμεσα σε αυτούς που θα αγωνιστούν στα ελληνικά χώματα, ο Κος Νο2 του φετινού Dakar Stefan Svitko, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Rally Raid, Matthias Walkner, ο ζωντανός θρύλος Heinz Kinigadner και πολλοί άλλοι σημαντικοί αθλητές του παγκόσμιου στερεώματος των αγώνων μοτοσυκλέτας.
 
Η διοργανώτρια Λέσχη ΑΛΑΜΜ πέτυχε και φέτος να συγκεντρώσει τις περισσότερες συμμετοχές σε αγώνα του είδους επί Ευρωπαϊκού εδάφους παρά την έλλειψη συμμετοχών στην κατηγορία αυτοκινήτων, εξαιτίας της αδυναμίας της ΟΜΑΕ – Ομοσπονδία Αυτοκινήτου να θεσμοθετήσει το σπόρ επί 2 συναπτά έτη.
 
 ALX5257 resize
 
Η προσπάθεια τεράστια σε διοργανωτικό επίπεδο με παραπάνω από 60 ανθρώπους να εργάζονται πυρετωδώς και περισσότερα από 7500χλμ να έχουν διανυθεί προκειμένου να εξασφαλιστούν οι ωραιότερες και ασφαλέστερες διαδρομές για τους συμμετέχοντες.
 
Στην προσπάθεια μας αρωγοί στάθηκαν ο Δήμος Ιστιαίας – Αιδηψού και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας παρέχοντας υποστήριξη, η ΑΜΟΤΟΕ που μας έχει αγκαλιάσει με την εμπιστοσύνη της ενώ οι υποστηρικτές του αγώνα παρέχουν βοήθεια στο εγχείρημα μέσα σε δύσκολους καιρούς.
 
Έτσι για 8 ημέρες, διοργάνωση και αγωνιζόμενοι θα αγωνιστούν με τα φτερά του Redbull, τα καύσιμα της ΕΚΟ racing, τα λιπαντικά Spectro Περκο Α.Ε, τα ελαστικά της Golden Tyres, την Honda – Σαρακάκης ΑΕΒΕ, τα προϊόντα της Touratech Hellas – Makan.
 
 ALX5839 resize
 
To όλο γεγονός τελείται υπο την αιγίδα του ΕΟΤ και του Υπουργείου Οικονομίας – Ανάπτυξης και Τουρισμού τους οποίους ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και υποστήριξη.
 
Ελπίζουμε να σας δούμε όλους απο κοντά στις 9 Μαίου στην τελετή έναρξης στο λιμάνι της Αιδηψού.
 
 ALX9213 resize
 
Περισσότερες πληροφορίες στο www.hellasrally.org και στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε."

Φωτογραφίες

Βίντεο

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 19 Απριλίου 2016 20:17

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon