.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2014 11:02

Ανδρέας Ψυχογυιός – Τερμάτισε 29ος στο Manx GP!

Ο πρώτος Έλληνας που το καταφέρνει!

 

Ο Ανδρέας Ψυχογυιός κατάφερε να τερματίσει στον πολυπόθητο Manx Gp, στο νησί του Man, στο όπου πραγματοποιείται το πασίγνωστο TT Isle of Man.

Ο Ανδρέας κατάφερε να βρεθεί στην 29η θέση από τους 35 αναβάτες που τερμάτισαν στον αγώνα, από τους 37 που είχαν αρχικά ξεκινήσει.
Οδηγώντας σταθερά με την εμπειρία που τον διακρίνει, ο Ανδρέας διατήρησε σταθερές θέσεις από την αρχή με τον ρυθμό του να ανεβαίνει διαρκώς.
Ξεκίνησε τον πρώτο γύρω με μέση ωριαία ταχύτητα στα 103.8457mph, με χρόνο 21:47.978, για να συνεχίσει στον 2ο γύρο με μέση ωριαία ταχύτητα στα 110.7855mph, και τον χρόνο του να βελτιώνεται στα 17:39.344’’!
Συνεχίζοντας την βελτίωση των χρόνων του και διατηρώντας σταθερή απόδοση, ο Ανδρέας κατάφερε να τερματίσει στην 29η θέση, με χρόνο 01:09.447 φέρνοντας για πρώτη φορά την ελληνική σημαία στο νησί του Man στον τόσο σημαντικό αγώνα.

Περισσότερες λεπτομέρειες σε αναλυτικό άρθρο, με την επιστροφή του Ανδρέα Ψυχογυιού στην Ελλάδα.

Φωτογραφίες

 


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2014 11:15

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon