Τα τελευταία πέντε χρόνια ο Billy Bolt (Husqvarna) είναι ο αδιαφιλονίκητος βασιλιάς του Indoor Enduro, ή SuperEnduro ως είναι πιο γνωστό, αλλά στο νέο πρωτάθλημα του 2026 θα έχει δύσκολο έργο για να διατηρήσει το στέμμα του. Απέναντί του θα στηθούν δύο σπουδαίοι παγκόσμιοι πρωταθλητές, προερχόμενοι από συγγενείς πλην όμως διαφορετικούς χώρους.
Ο Josep Garcia (KTM) είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής Enduro και έρχεται να δοκιμάσει για πρώτη φορά στην καριέρα του τις δυνάμεις του στα κλειστά στάδια του SurerEnduro, δυστυχώς για μια και μοναδική συμμετοχή καθώς δεν προβλέπεται να τρέξει σε όλη τη σεζόν.
Παρέα θα έρθει ένας ακόμη παγκόσμιος πρωταθλητής, ο βασιλιάς του Hard Enduro Manuel Lettenbichler (KTM), για να συνεχίσει την φιλική κόντρα που άνοιξε πέρυσι όταν ο Bolt έτρεξε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Hard Enduro και ουσιαστικά ήταν ο μόνος που κυνήγησε τον Γερμανό ως το τέλος στη μάχη του τίτλου. Ευκαιρία για τον 'Mani' να πάρει το αίμα του πίσω.
Φυσικά, εκτός των τριών πασίγνωστων πρωταθλητών, στη μάχη του τίτλου ρίχνονται και όλοι οι αστέρες του SuperEnduro, όπως ο Johny Walker με τη μοτοσυκλέτα της Triumph, οι αδελφοί Ashton και Mitch Brightmore (GASGAS) ή ο Eddie Karlsson που διακρίθηκε πέρυσι με τη μοναδική ηλεκτρική Stark Varg.
Το νέο πρωτάθλημα SuperEnduro 2026 μετρά 7 γύρους και ξεκινά το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2025 με τον αγώνα της Πολωνίας στην πόλη Gliwice.
Μπορείτε να το παρακολουθήσετε ζωντανά μέσω του streaming καναλιού FIM-Moto.tv έναντι συνδρομής, είτε για όλη τη σεζόν ή για μεμονωμένους αγώνες: fim-moto.tv/superenduro_tv










