.
Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2023 13:17

MotoGP - Η Formula 1 εξαγόρασε εταιρεία-κλειδί του πρωταθλήματος

Είναι αυτή μια πρώτη κίνηση που θα φανερώσει μεγαλύτερη εμπλοκή των ιδιοκτητών της Formula 1, στο MotoGP, τα επόμενα χρόνια; 

Όπως ανακοινώθηκε πριν λίγες ώρες, η Liberty Media, ιδιοκτήτρια της Formula 1, εξαγόρασε σε ποσοστό άνω του 90%, την εταιρεία πώλησης εισιτηρίων και MotoGP experiences, Quint. Η εταιρεία δραστηριοποιείται με την πώληση premium πακέτων εισόδου και εμπειρίας, σε μεγάλα αθλητικά γεγονότα όπως το MotoGP, αλλά και η Formula 1, μερικά από τα οποία περιλαμβάνουν πρόσβαση στα Paddock, γύρους με τα αγωνιστικά αυτοκίνητα της Formula 1 και άλλες παρόμοιες εμπειρίες, φυσικά με το ανάλογο υψηλό κόστος που απευθύνεται σε… λίγους (ή έστω, λιγότερους από το κοινό).

Είναι σαφές ότι η Liberty Media επιθυμεί, πέρα από το να μεγαλώσει την Quint και αν επωφεληθεί από τα κέρδη, να έχει επίσης μία σημαντική λαβή και στο MotoGP, εισάγοντας προϊόντα εμπειριών παρόμοια με αυτά που διατίθενται για την Formula 1.

O επικεφαλής της Liberty Media, Greg Maffei, δήλωσε για την εξέλιξη: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που η Quint έγινε μέλος της οικογένειας μας και έτσι μπορούμε να δυναμώσουμε την θέση μας, στον αθλητισμό και στο ζωντανό θέαμα. Η ομάδα της Quint διαμόρφωσαν μια καινοτόμα επιχείρηση που προσφέρει μοναδικές εμπειρίες πελατών στα πιο διάσημα events του κόσμου. Είναι μία επιχείρηση με ισχυρή ανάπτυξη και ελκυστική ρευστότητα, ως συνεργάτης της Formula 1 έχουν ήδη αποδείξει την εμπειρία τους στην ανάπτυξη προϊόντων και στις πωλήσεις. (…) Θα δουλέψουμε μαζί με την Quint για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας στην Formula 1 και να τις εισάγουμε επίσης, και σε άλλα αθλήματα».

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2023 13:28

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon