.
Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2023 18:31

WorldSBK – Ο Sylvain Guintoli είναι ο νέος αναβάτης εξέλιξης της BMW

Η βαυαρική εταιρεία πέρα από τον Razgatlioglu θα έχει και την εμπειρία του Γάλλου που καλείται να αναπτύξει το M 1000 RR.

Η άφιξη του Toprak Razgatlioglu για το 2024 είναι μια μόλις από τις διαρθρωτικές αλλαγές στη BMW, καθώς αισθητή έγινε και η παρουσία στα paddock του Christian Gonschor, ως ο νέος Τεχνικός Διευθυντής της BMW Motorrad Motorsport με παρελθόν τόσο ως κατασκευαστής πλαισίων όσο και ως ένας βασικός άνθρωπος της βιομηχανίας, ο οποίος θα έχει επίσης το καθήκον να διευθύνει τη νέα ομάδα δοκιμών SBK.

Μια ομάδα προορισμένη να επιταχύνει τη διαδικασία ανάπτυξης του M 1000 RR, χάρη επίσης στην υποστήριξη ενός δοκιμαστή με μπόλικη εμπειρία. Αυτός φέρεται πως είναι ο Sylvain Guintoli, ο οποίος αυτή τη στιγμή ασχολείται με δοκιμές για τη Michelin στο Misano. Υπενθυμίζουμε πως ο Γάλλος, πρώην αναβάτης του MotoGP που αυτή τη στιγμή συμμετέχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα αντοχής με τα χρώματα της Yoshimura Sert, ήταν επίσης αναβάτης εξέλιξης για τη Suzuki στο MotoGP, παίζοντας πολύ σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του GSX-RR. Η έξοδος της Suzuki από τους αγώνες όμως επέφερε και την… ανεργία του Sylvain.

Δεδομένης της επιτυχούς πορείας της Suzuki πριν την έξοδο της από το MotoGP, δεν αποκλείεται ο Γάλλος να βάλει το αντίστοιχο λιθαράκι και στο αγωνιστικό οικοδόμημα της BMW, με τους Βαυαρούς να κάνουν την έκπληξη.

Πηγή: motosprint.corrieredellosport.it

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon