.
Τρίτη, 20 Ιουνίου 2023 11:23

Marquez - Δηλώσεις των συναθλητών του για την εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση του

Ο Marc Marquez περνάει ίσως την χειρότερη περίοδο της καριέρας του και οι συναθλητές του, πρώην και νυν, δεν γίνεται παρά να το προσέξουν. Και να κάνουν δηλώσεις, με την γνώμη τους…

Ο Marc Marquez έκανε ένα εφιαλτικό Σαββατοκύριακο στην πίστα του Sachsenring, μια πίστα στην οποία υπήρξε ανίκητος, μέχρι φέτος. Με 5 πτώσεις κατά την διάρκεια του τριημέρου, ο Marc Marquez αποφάσισε απλά να μην τρέξει, στον αγώνα της Κυριακής.

Αυτή η κατάσταση φυσικά έχει τραβήξει, πέρα από την προσοχή του κοινού σε όλο τον κόσμο, και αυτή των νυν και πρώην συναθλητών του, οι οποίοι έκαναν τις δικές τους δηλώσεις. Ο Jorge Lorenzo, ο οποίος έχει αποσυρθεί εδώ και 4 χρόνια από την ενεργό δράση, αλλά εμπλέκεται με τους αγώνες σε επίπεδο σχολιασμού, είπε:  «Πιστεύω ότι ούτε στους χειρότερους εφιάλτες του, δεν είχε φανταστεί κάτι τέτοιο ο Marc, τόσες πολλές πτώσεις. Ακόμα και σε άλλες κακές χρονιές, σε πίστες όπως ο Γερμανία και το Texas, ο Marc έπαιρνε ακόμα και νίκες. Αλλά φέτος, από την αρχή, έχει τρομακτικές δυσκολίες. Κάθε Σαββατοκύριακο και χειρότερα. Είναι απογοητευμένος και φαίνεται, τον βλέπεις ότι απαντά στις ερωτήσεις χωρίς να το θέλει, αυτό που περνά τώρα δεν το έχει ξαναζήσει».

Ο Aleix Espargaro, είπε με την σειρά του: «Προσπαθεί σκληρά. Ένα άνθρωπος που έχει το θάρρος του Marc, που προσπαθεί στο ακραίο επίπεδο του ρίσκου, αλλά αποφασίζει να μην τρέξει στον αγώνα, σημαίνει ότι δεν υπήρχε ούτε 1% πιθανότητα να πάει καλά».

Ο Fabio Quartararo, από την άλλη, υπήρξε πλήρως υποστηρικτικός προς τον Marc Marquez, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Φυσικά, είναι δύσκολο για αυτόν (…) αλλά κατά την γνώμη μου, είναι ο καλύτερος. Δίνει το 100% κάθε φορά. Ποιος άλλος έχει πέσει 5 φορές, για να τα πάει καλύτερα, για να προσπαθήσει να είναι στην κορυφή; Πνευματικά είναι ένας από τους δυνατότερους εδώ. (…) Είναι παράξενο που το λέω, αλλά του δίνω συγχαρητήρια για αυτό που  κάνει».

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 20 Ιουνίου 2023 11:42

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon