.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 21 Απριλίου 2022 14:29

Οι καλύτερες στιγμές από τις 24 Ώρες του Le Mans [βίντεο]

Ο εναρκτήριος αγώνας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αντοχής σε ένα 4λεπτο βίντεο με όλο το δράμα.

Το ξεκίνημα της νέας σεζόν για το παγκόσμιο FIM Endurance έγινε με έναν θρυλικό αγώνα, τις 24 Ώρες του Le Mans, ο οποίος παραδοσιακά έλκει πολλή δημοσιότητα και είναι εξαιρετικά δημοφιλής στη Γαλλία όπου διοργανώνεται.

Μετά από δύο δύσκολες χρονιές, ελέω κορωνοϊού, οι κατάμεστες εξέδρες της πίστας του Le Mans ήταν το καλύτερο μήνυμα για την έναρξη της χρονιάς, ενώ ο ίδιος ο αγώνας είχε δράματα από την εκκίνηση, καθώς αμέσως μετά το σβήσιμο των κόκκινων φώτων ο Bradley Smith (Yamaha) εμβολίστηκε από πίσω από τον Christophe Seigneur (BMW) με τους δύο αναβάτες να καταλήγουν στο νοσοκομείο – ευτυχώς χωρίς σοβαρά τραύματα.

Η δε συνέχεια είχε ανατροπές και εκπλήξεις, για να καταλήξει σε ένα βάθρο που δύσκολα θα μάντευε κανείς όταν η μοτοσυκλέτα της YART (2η θέση) δεν έπαιρνε μπροστά στην εκκίνηση, ή αυτή της FCC TSR Honda (3η θέση) οδηγούσε τον αγώνα πριν πάθει τα πάντα: βλάβη, ποινή χρόνου και πτώση.

Δείτε το απόσταγμα της 24ωρης δράσης στο βίντεο που κοινοποίησε η διοργάνωση του FIM EWC στο κανάλι της στο Instagram.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 21 Απριλίου 2022 14:33

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon