.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017 14:00

Monster Υamaha Tech3 - O Kohta Nozane αντικαταστάτης του Folger

 

Δημοφιλής Ιάπωνας οδηγος με εμπειρία στους αγώνες 

 

 

Την θέση του Jonas Folger στην Monster Yamaha Tech3, Folger ο οποίος έφυγε εσπευσμένα από την Ιαπωνία για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις στην Γερμανία, θα συμπληρώσει ο Ιάπωνας αναβάτης Kohta Nozane, για τον αγώνα στην πίστα του Motegi. Η επιλογή της Monster Υamaha Tech3, δεν ήταν τυχαία, αφού ο Nozane έχει στο ενεργητικό του πολλές συμμετοχές σε αγώνες στην Ιαπωνία και στην Ευρώπη.

Ο Nozane ξεκίνησε την καριέρα του το 2012 με την wildcard συμμετοχή του στην κατηγορία Moto2 του ιαπωνικού πρωταθλήματος. Το 2013, επικράτησε στην κατηγορία GP2 του ιαπωνικού πρωταθλήματος και έκτοτε αγωνίζεται στα SBK της χώρας του, στην κατηγορία JSB1000, έχοντας σημειώσει μερικά εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Παράλληλα, ο Nozane έχει συμμετάσχει ως επίσημος οδηγός της Yamaha, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Endurance, ενώ στο παρελθόν έχει διατελέσει και οδηγός εξέλιξης για τα τρία διαπασών. O ίδιος, δήλωσε μετά την ανακοίνωση του ονόματος του ως αντικαταστάτη του Folger:

“Ήταν μεγάλη ή έκπληξη! Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω ότι θα τρέξω στο Grand Prix της πατρίδας μου. Η πίστα του Motegi είναι η αγαπημένη μου, έχω βρεθεί σε αυτή και ως test rider της YZR-M1, με ελαστικά της Michelin. Είναι μεγάλη τιμή για μένα να αγωνιστώ επίσημα ως αναβάτης των MotoGP στην Ιαπωνία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Yamaha και την Monster Yamaha Tech3 για αυτή την ευκαιρία που μου έδωσαν.”

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017 18:58

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon