.
Κατηγορία Άλλοι
Τρίτη, 12 Απριλίου 2016 13:50

MOTOACTION HUSQVARNA Team race report

 

Συνέχεια αγωνιστικών επιτυχιών για την ομάδα

 

Διαβάστε το δελτίο τύπου της Motoaction Husqvarna Team, για τους αγώνες MX της Πτολεμαΐδας και Enduro της Βέροιας.

"Συμμετείχαμε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα motocross στον αγώνα της Πτολεμαΐδας και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα enduro στην Βέροια.

Στην κατηγορία ΜΧ2 ο Αλέξανδρος Γεωργαντάς #21 Husqvarna FC250 συνέχισε την καλή του πορεία διεκδικώντας και πάλι μια θέση στο βάθρο τερματίζοντας 3ος στο πρώτο σκέλος του αγώνα. Δυστυχώς ένα σκασμένο πίσω ελαστικό τον άφησε 7ο στο δεύτερο σκέλος κερδίζοντας τελικά την 4η θέση στην γενική κατάταξη του αγώνα.

Στην ΜΧ65 ο Μάριος Κανάκης #49 ΚΤΜ SX65 κέρδισε τα δύο σκέλη του αγώνα και βρίσκετε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στην κατηγορία του.

Στον όμορφο και δύσκολο αγώνα enduro της Βέροιας η ομάδα μας έδωσε το παρόν με τους αναβάτες μας να τερματίζουν δίχως προβλήματα.

Στην κατηγορία Ε1 ο υποστηριζόμενος από την ομάδα μας Πάνος Κακολύρης #12 Husqvarna FE250 κέρδισε άξια την 3η θέση μετά από μεγάλη μάχη με τους συναθλητές του.

Στην Ε3 ο Αντώνης Δήμου #304 Husqvarna TE300 τερμάτισε 5ος. Πτώσεις στις ειδικές διαδρομές του στέρησαν την διεκδίκηση μιας θέσης στο βάθρο.

Συνέχισε της καλές εμφανίσεις ο Γιάννης Κωνσταντινούδης #410 Husqvarna TE125 στην κατηγορία νέων (ΕΝ) κερδίζοντας την δεύτερη θέση σε αυτόν τον εξαιρετικά δύσκολο αγώνα.

Η κατηγορία βετεράνων (ES) κρίθηκε κυριολεκτικά στην τελευταία ειδική του αγώνα με νικητή τον Νίκο Ζουρνατζή #500 Husqvarna TE300.

Στο κύπελλο βορείου Ελλάδος την ομάδα εκπροσώπευσε ο Ηλίας Κωνσταντινούδης #750 Husqvarna TE250 στην κατηγορία Ε2 κατακτώντας την 2η θέση.

Ετοιμαζόμαστε για τους επόμενους αγώνες με motocross στην Χαλκίδα και Enduro στο Ξυλόκαστρο.

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές μας.

  • HUSQVARNA MOTORCYCLES HELLAS
  • MOTOACTION
  • MOTOWAY.GR
  • BELRAY
  • RK Chain
  • SBS Brakes
  • B.Graphics
  • Freedman.gr"

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 19 Απριλίου 2016 19:37

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon