.
Κατηγορία ΑΓΩΝΕΣ ΕΛΛΑΔΑ
Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2023 09:56

Greece Rally 2023 - Θρίαμβος και Δόξα στην Επική Τελική Ημέρα

Το Greece Rally 2023 ολοκλήρωσε το συναρπαστικό του ταξίδι με μια αξέχαστη έβδομη μέρα που άφησε συμμετέχοντες και θεατές με δέος. (δελτίο τύπου).

Η τελευταία μέρα του αγώνα ξεκίνησε με μια απαιτητική διαδρομή που οδηγεί τους αναβάτες στο μαγευτικό βουνό Περιστέρι, με το εντυπωσιακό υψόμετρο των 2000 μέτρων. Η συναρπαστική ανάβαση ταξίδεψε τους διαγωνιζόμενους στο εντυπωσιακό παραδοσιακό χωριό Καλαρρύτες, πριν ξεκινήσουν μια σκηνή σύνδεσης που τους οδήγησε στο όμορφα ανακατασκευασμένο χωριό Συρράκο.

Το βουνό Περιστέρι, με τις πανύψηλες κορυφές και το τραχύ έδαφος, αποτελούσε μια τρομερή πρόκληση για τους αναβάτες. Η ανάβαση απαιτούσε επιδεξιότητα, ακρίβεια και ακλόνητη αποφασιστικότητα από τα πληρώματα, καθώς αυτά κατακτούσαν τις απότομες ανηφόρες και τα ύπουλα μονοπάτια. Όμως η ανταμοιβή άξιζε τον κόπο, καθώς οι Καλαρρύτες τους υποδέχτηκαν με την παραδοσιακή γοητεία και τη ζεστή φιλοξενία τους.

Μετά την ειδική στους Καλαρρύτες, οι αναβάτες ξεκίνησαν μια liaison διαδρομή, που τους επέτρεψε να αναλογιστούν το απίστευτο ταξίδι τους στο ελληνικό τοπίο. Η διαδρομή τους οδήγησε στο Συρράκο, ένα χωριό γνωστό για την πλούσια ιστορία και την αυθεντική ανασυγκρότησή του, όπου μπορούσαν να εκτιμήσουν την ομορφιά της περιοχής και την ανθεκτικότητα των κατοίκων της.

Πρώτοι ολοκλήρωσαν την ημέρα οι #87 Japser VERSTEIJNEN / Jelie Van Limpt με χρόνο 1:15'16" και ακολούθησαν οι #88 Vick VERSTEIJNEN / Teun Van DAL με χρόνο 1:19'47" και οι #306 Lejon FOKKEMA με χρόνο 1:24'26” στην τρίτη θέση.

Νικητής του Ράλι Ελλάδας 2023 #1 Roberto BARBIERI.

Top 5 Συνολικά.

     #1 Roberto BARBIERI

     #244 Tomas MILLET

     #30 Sandro CALESINI

     #52 Frederick SCHEIFLER

     #88 Vick VERSTEIJNEN

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2023 10:02

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon