.
Κατηγορία ΑΓΩΝΕΣ ΕΛΛΑΔΑ
Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2023 09:24

Greece Rally, 6η ημέρα - Θριαμβευτικός «μαραθώνιος»

Θρίαμβος των αναβατών στο Μαραθώνιο Στάδιο Επιστροφής από την Αλβανία στην Αθήνα (δελτίο τύπου).

Το Greece Rally 2023 μπήκε στην έκτη του μέρα με μια θεαματική μαραθώνια διαδρομή επιστροφής, που οδήγησε τους αναβάτες σε ένα αξέχαστο ταξίδι από την Αλβανία πίσω στην Αθήνα, Ελλάδα. Η μέρα ξεκίνησε με μια ειδική διαδρομή στην Αλβανία, ξεκινώντας από το Περμέτ, πριν ολοκληρωθεί με μια άλλη ειδική διαδρομή στην Αθήνα. Οι αναβάτες απόλαυσαν τοπία που κόβουν την ανάσα και διέσχισαν γοητευτικές πόλεις όπως το Cosine, το Frasher, το Banjat e Benjes, το Frasher, το Permet, το Zaravina, τη Λυκοστάνη, το Βασιλικό και πολλές άλλες, καλύπτοντας συνολική απόσταση 235 χιλιομέτρων.

Η 6η ημέρα του Ράλι Ελλάδας 2023 ήταν απόδειξη της επιμονής και της ικανότητας των αναβατών που είχαν ήδη κατακτήσει πολλές προκλήσεις στα προηγούμενα στάδια του ράλι. Η μέρα ξεκίνησε με μια ειδική σκηνή στην Αλβανία, με καταγωγή από τη γραφική πόλη Περμέτ. Οι συμμετέχοντες αντιμετώπισαν δύσκολα εδάφη που δοκίμασαν τις δεξιότητές τους και την αποφασιστικότητά τους ενώ ήταν περιτριγυρισμένοι από τη φυσική ομορφιά της Αλβανίας.

Την ταχύτερη ώρα της ημέρας για τις δύο διαδρομές πέτυχε το #244 Tomas MILLET (KTM EXV 350F) με χρόνο 2:28'50», ακολουθούμενο από το #1 Roberto BARBIERI (HUSQVARNA FE501) με χρόνο 2: 29'11". Ο τρίτος που τερμάτισε την διαδρομή ήταν ο #30 Sandro CALESINI (KTM EXC 450) με χρόνο 2:33'15".

Top 5 γενικής κατάταξης:

     #244 Tomas MILLET

     #1 Roberto BARBIERI

     #30 Sandro CALESINI

     #233 Markus AUCHMANN

     #52 Frederick SCHEIFLER

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2023 09:32

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon