.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2015 10:03

Ρεπορτάζ - 1o Salamiacs Soft and Hard Enduro Game

 

 Με 200 συμμετοχές!

 

Την Κυριακή 1η Νοεμβρίου, ο νεοσύστατος Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Σαλαμίνας (SRT), πραγματοποίησε το 1o Salaminiacs soft and hard enduro game.

H εκδήλωση (φιλική εντουρόβολτα) είχε μεγάλη επιτυχία και οι συμμετέχοντες που ξεπέρασαν τους 200, εκφράστηκαν με κολακευτικά σχόλια και για το επίπεδο της οργάνωσης αλλά και για την διαδρομή μέσα από το πανέμορφο δάσος της Σαλαμίνας.

Από την Γραμματεία πέρασαν 206 συμμετοχές. Η εκδήλωση είχε την κάλυψη νοσηλευτών του Ερυθρού Σταυρού και υπήρχε νοσοκομειακό αυτοκίνητο (δεν χρειάστηκε!).

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν σε μονοπάτια 2 επιπέδων δυσκολίας (hard και soft), ανάλογα με την εμπειρία τους και το σημαντικότερο, χωρίς να συμβούν ατυχήματα ή τραυματισμοί!
Το ευχάριστο ήταν ότι την εκδήλωση υποστήριξαν αρκετές εταιρείες του χώρου της μοτοσυκλέτας, όπως επίσης και αρκετές τοπικές εταιρείες της Σαλαμίνας.

Ο Σύλλογος (SRT) ετοιμάζει κι άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις στο εγγύς μέλλον με την φιλοδοξία να αναδείξει τις χωμάτινες δραστηριότητες στον χώρο της μοτοσυκλέτας.

Το Bikeit βρέθηκε εκεί και οδήγησε στις καταπληκτικές διαδρομές, απολαμβάνοντας - για μία ακόμη φορά - τα μονοπάτια της Σαλαμίνας. Μία περιοχή απαξιωμένη για πολλούς αναβάτες, που βρίσκεται δίπλα στην Αθήνα και έχει πολλά να δώσει. Τόσο σε επίπεδο διαδρομών, αφού τα συνεχόμενα μονοπάτια, με διάφορα επίπεδα δυσκολίας, ταιριάζουν γάντι σε κάθε αναβάτη, όσο και από επίπεδο ανθρώπων και φίλων της μοτοσυκλέτας. Το 1ο Salaminiacs Soft and Hard Enduro Game μας άρεσε πολύ και δηλώνουμε πως σε κάθε διοργάνωση θα είμαστε εκεί από τους πρώτους!

Φωτογραφίες

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2015 10:03

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon