.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 08:16

Ρεπορτάζ - TMAX Club Hellas – Κοπή πίτας 2014

 

Άλλη μία επιτυχία

 


Το Tmax club Hellas μαζί με τα μέλη του οργάνωσαν με επιτυχία την κοπή της πίτας για τη νέα χρονιά στο στέκι τους, OASIS CAFÉ, το Σάββατο, 1 Φεβρουαρίου 2014.

Όλη η εκδήλωση ανέδειξε το ομαδικό και παρεϊστικο πνεύμα το οποίο είναι η βάση του Tmax Hellas Club. Κατά την διάρκεια της βραδιάς ΟΛΑ τα μέλη του Tmax Hellas club είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις, να περάσουν καλά να δοκιμάσουν την τύχη τους για την εύρεση του φλουριού και να κερδίσουν ωραία και χρήσιμα δώρα. Η βραδιά έκλεισε με την κοπή της πίτας και τον τυχερό που του έπεσε το φλουρί όπως και την κλήρωση ωραίων δώρων προσφερόμενα από τους χορηγούς μας. Δράττοντας την ευκαιρία θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας οι οποίοι είναι πάντα δίπλα μας και μας στηρίζουν σε κάθε εκδήλωση και κίνηση μας. Χωρίς την υποστήριξη τους και τις προσφορές τους δεν θα μπορούσαμε να εκπληρώσουμε τον στόχο μας.

Ευχαριστούμε λοιπόν:
Mono-Moto Ελαστικα, Μοτοδυκτιο – Yamaha, ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ ΑΕ, Εμπόριo μοτοσυκλετών & αξεσουάρ, YAMAHA Delamanis Team, Συμβεβλημένο συνεργείο YAMAHA μοτοσυκλετών –Γκουζιβελακης, PADDOCK - Συμβεβλημένο συνεργείο YAMAHA μοτοσυκλετών, Μπλάφας Tires & Wheels, SMPRINIS WASH AND GO, Μοtocosmos, Yamaha Service Αυλακιώτης, Δημήτρης Διατσίδης-MOTOGP, Πιτσαρία Πάνος Δρίβιλας, Βαγγέλης Βαμβακάκης επισκευές καλύμματα σελών, CAR AUDIO & NAVIGATION SYSTEMS – ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΦΟΙ Σταματάκη Yamaha Service, Patsis Jewellery, Moto-OK, επισκευές καλύμματα σελων, ENERGY CENTER KEΝΤΡΟ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ-ΡΟΛΟΓΙΑ-ΕΙΔΗ ΔΩΡΩΝ, Papastavrou Shop.
Σε αυτή την εκδήλωση το πνεύμα της παρέας και της μικρής κοινότητας όπως είναι το Tmax Hellas club υπογράμμισε ΞΑΝΑ την αξία αυτής της εκδήλωσης.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 11:47

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon