.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2013 12:47

VStrom Hellas Forum – Στην Βυτίνα και την Καστοριά!

 

Πανελλαδικές δραστηριότητες


Tο Σαββατοκύριακο που μας πέρασε οι δραστηριότητες του Vstrom Hellas Forum ήταν..."Πανελλαδικές"! Το παράρτημα της Βόρειας Ελλάδας οργάνωσε με επιτυχία διήμερη εκδρομή στην Καστοριά. Η παρέα, τα παιχνίδια του καιρού, ο εκπληκτικός προορισμός και η άρτια οργάνωση συνέθεσαν μια μοναδική διήμερη εξόρμηση που θα συζητιέται καιρό! 

Νοτιότερα, την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013 ολοκληρώθηκε η καθιερωμένη μηνιαία εκδρομή του φόρουμ (παράρτημα Αττικής) με προορισμό την Βυτίνα και την Μονή Κερνίτσας. Στην εκδρομή συμμετείχαν περισσότεροι από 30 μοτοσικλετιστές από την Αχαΐα και την Αττική. Η διαδρομή των 400 χιλιομέτρων περιείχε ορεινά περάσματα (Μαίναλο - χιονοδρομικό και Κανδήλα προς Νεμέα), καλό φαγητό, απρόσμενη βροχή και πολλά χαμόγελα!
Το πρόγραμμα εκδρομών του Νοεμβρίου έχει ήδη ανακοινωθεί!

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την διαδικτυακή κοινότητα Vstrom Hellas forum και τις δραστηριότητες των μελών του απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα www.vstromhellasforum.com ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon