Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τετάρτη, 18 Ιουνίου 2025 07:56

Αττική - Παραβάσεις για υπερβολική ταχύτητα και αλκοόλ

Σε πρόσφατο μπαράζ ελέγχων της τροχαίας Αττικής, οι οδηγοί φαίνεται πως ξεπερνούν εύκολα δυο συγκεκριμένα όρια.

Για την ακρίβεια, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων και τροχονομικών ελέγχων της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής για την πρόληψη της οδήγησης καθ’ υπέρβαση του ανώτατου επιτρεπόμενου ορίου ταχύτητας, πραγματοποιήθηκε κατά το χρονικό διάστημα από 12 έως 14 Ιουνίου 2025 ειδική εξόρμηση σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο του Νομού Αττικής, στην οποία συμμετείχαν Αστυνομικοί των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής.

Πιο συγκεκριμένα, διενεργήθηκαν -4.270- έλεγχοι σε κεντρικές οδικές αρτηρίες της Αττικής (Λ. Αθηνών-Σουνίου, Λ. ΝΑΤΟ, Λ. Συγγρού) και βεβαιώθηκαν -1.222- παραβάσεις, όπως ενδεικτικά, για υπέρβαση του ανώτατου επιτρεπόμενου ορίου ταχύτητας, μη χρήση ζώνης ασφαλείας, χρήση κινητού τηλεφώνου.

Kατά το χρονικό διάστημα από 12 έως 16 Ιουνίου 2025, πραγματοποιήθηκε ειδική εξόρμηση σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο του Νομού Αττικής, στην οποία συμμετείχαν Αστυνομικοί των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής.

Πιο συγκεκριμένα, διενεργήθηκαν έλεγχοι σε κεντρικές οδικές αρτηρίες της Αττικής (Λ. Ποσειδώνος, Λ. Βουλιαγμένης) και βεβαιώθηκαν -166- παραβάσεις, για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Οι έλεγχοι για την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ θα συνεχισθούν με την ίδια ένταση.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon