.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024 09:38

Δίκτυο γυναικών στην αυτοκίνηση – Πρώτη σύνοδος κορυφής στην Αμερική

Μετά από πέντε χρόνια διαδικτυακών και ευρωπαϊκών εκδηλώσεων, το Women Automotive Network φιλοξενεί την πρώτη του σύνοδο κορυφής (Women Automotive Summit Detroit), που πραγματοποιήθηκε στις 4 Ιουνίου στο Suburban Collection Showplace στο Novi, MI. (δελτίο τύπου)

Το Δίκτυο έχει δημιουργήσει μια δυναμική κοινότητα στις Ηνωμένες Πολιτείες και τώρα συγκεντρώνει αυτήν την κοινότητα γυναικών και των συμμάχων τους στο Ντιτρόιτ για μια ημέρα γιορτής, έμπνευσης και δικτύωσης.

Σύμφωνα με τα λόγια του πρόσφατου παρευρισκόμενου στην Ευρωπαϊκή Σύνοδο Κορυφής: «Είναι δύσκολο να περιγράψω με λόγια το ιδιαίτερο είδος ενέργειας και ατμόσφαιρας που υπήρχε από την αρχή εισερχόμενος στον χώρο του συνεδρίου». και όπως είπε η Stephanie May, Εμπορική Διευθύντρια του Δικτύου: "Ας δούμε τι μπορούμε να κάνουμε μαζί στο Ντιτρόιτ!"

Οι επαγγελματίες της αυτοκινητοβιομηχανίας καλούνται να εμπνευστούν από τη σειρά ομιλητών του Δικτύου με επιρροή που οδηγούν την αυτοκινητοβιομηχανία προς τα εμπρός, συμπεριλαμβανομένης μιας μεγάλης σειράς βασικών ομιλητών, όπως η Claudia Marquez, COO, Genesis Motor North America. Sabrina Yuan, Αντιπρόεδρος της Εταιρείας Στρατηγικής και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, Cariad Inc. – Εταιρεία του Ομίλου Volkswagen. και Ashwini Balasubramanian, Γενικός Διευθυντής - Advanced Engineering, Πρόεδρος Harley Davidson Motor Company I, Automotive Women's Alliance Foundation.

Θα υπάρχει επίσης μια σειρά διαδραστικών εργαστηρίων με επικεφαλής γνωστές δυναμικές του κλάδου, δίνοντας τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να συμμετάσχουν σε πρακτικές συνεδρίες με θέματα όπως: «Αλλαγή ταχύτητας: Στρατηγικές για τις γυναίκες να ηγούνται με αυτοπεποίθηση στην αυτοκινητοβιομηχανία». «Πώς να αποτρέψετε την εξαφάνιση της αφοσίωσης της μάρκας αυτοκινήτων και να αυξήσετε τη διατήρηση των πελατών» και «10 εύκολα βήματα για να νικήσετε την προκατάληψη αναθεώρησης απόδοσης».

Το Δίκτυο συνεργάζεται με την WardsAuto και την AutoTech Detroit για την τελετή απονομής των βραβείων. Αιτήσεις για τις δύο κατηγορίες του Δικτύου (παρακάτω) μπορούν να υποβληθούν εδώ μέχρι την 1η Μαρτίου.

- "Γυναίκες της Χρονιάς στην Αυτοκίνηση"

- «Παγκόσμιος Εργοδότης-Πρωταθλητής στην Διαφορετικότητα, Ισότητα και Ένταξη».

Οι Σύνοδοι Κορυφής του Δικτύου έχουν ήδη αποδειχθεί εξαιρετικά δημοφιλείς σε όλη την Ευρώπη, καθώς η βιομηχανία συνεχίζει να ενώνεται με έναν κοινό στόχο που επικεντρώνεται στη συμπερίληψη, με ένα μέλος από τη Subaru να σχολιάζει: «Έχουμε κάνει πολλές προόδους ως γυναίκες σε έναν εταιρικό κόσμο, αλλά η αυτοκινητοβιομηχανία έχει δει πιο αργή ανάπτυξη. Είναι υποχρέωσή μας ως ομάδα να συνεχίσουμε να πιέζουμε για ισότητα και ευκαιρίες για να διαμορφώσουμε και να προσελκύσουμε το επόμενο κύμα γυναικών ηγετών».

Όσοι θέλουν να εμπλακούν και να επηρεάσουν όχι μόνο τη δική τους καριέρα, αλλά και τη μορφή του κλάδου συνολικά, μπορούν να εγγραφούν εδώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024 09:51

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon