.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021 09:52

Motoway - Νέος πολυχώρος λιανικής στη Θεσσαλονίκη

Η Motoway, γνωστή στους περισσότερους αναβάτες μέσω των αποκλειστικών αντιπροσωπειών στην Ελλάδα για τις εταιρίες Benelli, Super Soco, KeeWay, Bel Ray, κ.α., επέκτεινε τις δραστηριότητες της στην λιανική πώληση, διαμορφώνοντας έναν πληρέστατο χώρο που καλύπτει τα πάντα σχετικά με τον αναβάτη και την μοτοσυκλέτα.

Του Τάκη Μανιάτη

Από το 1986, η εταιρία Motoway Καμπράνης Α.Ε. που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη, πρωτοστατεί στον ευρύτερο χώρο του κλάδου της μοτοσυκλέτας, εξελισσόμενη συνεχώς όλα αυτά τα έτη.

Από τα αξεσουάρ μοτοσυκλετών στον εξοπλισμό αναβάτη και στην αντιπροσώπευση μοτοσυκλετών, παπιών και scooter που ηγούνται της αγοράς ή διαγράφουν ανοδική πορεία σταθερά στις ταξινομήσεις, παίζοντας σημαντικό ρόλο στην μοτοσυκλετιστική κοινότητα, η Motoway, επενδύει συνεχώς στην κάλυψη και εξυπηρέτηση των αναγκών τόσο της μοτοσυκλέτας, όσο και του αναβάτη.

Έτσι, επενδύοντας συνεχώς, ανανέωσε το κατάστημα της Θεσσαλονίκης, στην Γιαννιτσών 59, προκειμένου ο αναβάτης να μπορεί να βρει ότι έχει ανάγκη, ώστε να καλυφθούν όλες του οι απαιτήσεις.

Το κατάστημα που βρίσκεται στο ισόγειο των γραφείων της εταιρίας, μέχρι πρότινος λειτουργούσε για ανταλλακτικά και αξεσουάρ σχετικά με την μοτοσυκλέτα, για παραλαβές από επαγγελματίες, και ως ''βιτρίνα'' για κάποια από τα brands που αντιπροσωπεύει η εταιρία.

Η ανάγκη για δημιουργία ενός χώρου που θα διαθέτει τα πάντα και να κρατάει τον αναβάτη εκεί, επιλέγοντας ότι χρειάζεται, έφερε την ανανέωση του καταστήματος της Γιαννιτσών, και δημιούργησε ένα πολυκατάστημα και για τον πιο απαιτητικό αναβάτη.

Στην είσοδο του καταστήματος κυριαρχούν τα λογότυπα των τεσσάρων εταιριών μοτοσυκλετών που αντιπροσωπεύονται από την Motoway, Benelli, Keeway, Ecooter και Super Soco, ενώ δίπλα μπορούμε να δούμε πασίγνωστα brands που επίσης εισάγει κατά αποκλειστικότητα, ή διανέμει η εταιρία Καμπράνης Α.Ε. στην Ελλάδα. Τα λάδια της Bel Ray, υλικά τριβής της SBS, ιμάντες και βελτιώτικα της Bando, μπαταρίες της Unibat, ρουχισμός της STR, αξεσουάρ της Puig, βαλίτσες και συστήματα φόρτωσης της Shad, αλυσίδες της RK, αλλά και ρουχισμός της Dainese και AGV.

Στην είσοδο, στον χώρο που προυπήρχε, συναντά κανείς τα scooter της Super Soco, παπιά της Keeway και μοτοσυκλέτες της Benelli καθώς και διάφορα stand με αξεσουάρ που αντιπροσωπεύει η εταιρία. Από βελτιωτικά, μέχρι ένδυση αναβάτη. Και φυσικά, τον γνωστό για τους ''παλιούς'', πάγκο για τα ανταλλακτικά, από όπου μπορεί να προμηθευτεί αυτό που χρειάζεται για την μοτοσυκλέτα του, αναλώσιμο ή μη.

Η μεγάλη διαφορά βρίσκεται στο πίσω τμήμα του κτιρίου, με τους δύο διαδρόμους που οδηγούν εκεί να παίζουν το ρόλο εκθετηρίου για κράνη, γάντια, jacket και παντελόνια, σε ένα μήκος 20 μέτρων, μέχρι το πίσω τμήμα.

Στον ψηλοτάβανο εσωτερικό χώρο του κτιρίου στεγάζονται οι μοτοσυκλέτες της Benelli, τα παπιά και scooter και μικρές μοτοσυκλέτες της Keeway, τα scooter των Ecooter και Super Soco.A15A3901-web.jpg

Ένας εκθεσιακός χώρος στον οποίο μπορεί ο αναβάτης να επεξεργαστεί το δίκυκλο που τον αφορά, να συζητήσει με πωλητές και να πάρει την κατεύθυνση που θέλει σε αυτό το μαγικό κόσμο.

Μαζί με το δίκυκλο, θα μπορεί να εξοπλιστεί πλήρως σε ρουχισμό και προστατευτικά από τις Dainese, AGV, STR, αλλά και σε αξεσουάρ μοτοσυκλέτας όπως οι βαλίτσες και tank bag της Shad και να φύγει έτοιμος από το κατάστημα για τον επόμενο προορισμό του.

Το ανανεωμένο κατάστημα της Motoway στην Γιαννιτσών, άνοιξε τις πύλες του, σε ένα ζεστό και ''φορτωμένο'' από αξεσουάρ χώρο, έτοιμο να υποδεχθεί τους λάτρεις του δικύκλου.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021 13:29

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon