.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Πέμπτη, 01 Απριλίου 2021 12:57

Ομάδα Εκτός Δρόμου (ΕΔΟ) - Ανακοίνωση Σχετικά με το Εκλογικό Αποτέλεσμα της ΑΜΟΤΟΕ

Η Ομάδα Εκτός Δρόμου (ΕΔΟ) έδωσε στη δημοσιότητα δελτίο τύπου σχετικά με το πρόσφατο εκλογικό αποτέλεσμα της ΑΜΟΤΟΕ. [Δελτίο Τύπου]

"Μετά τις αρχαιρεσίες της ΑΜΟΤΟΕ και τα αποτελέσματα αυτών, νιώθουμε την ανάγκη να συγχαρούμε το «νέο» Δ.Σ. της ΑΜΟΤΟΕ. Όλοι καταλαβαίνουμε ότι τα εισαγωγικά αφορούν στο γεγονός ότι δεν έχουμε παρά μια ανακύκλωση προσώπων, κάτι σα να ανακατεύτηκε η τράπουλα με τους άσσους να πηγαίνουν στους ίδιους παίχτες.

Όμως, περισσότερο από όλα αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όσους μας εμπιστεύτηκαν. Όχι τόσο γιατί μας στήριξαν ως πρόσωπα, αλλά γιατί μοιράστηκαν μαζί μας τις απόψεις αλλά και την αγωνία τους για μια διαφορετική διοίκηση, μια διοίκηση για όλα τα Σωματεία και για όλους τους αθλητές όπως ξεκάθαρα είχαμε δηλώσει.

Βέβαια, όπως στους αγώνες υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, έτσι και σε αυτή την περίπτωση, δεν κρύβουμε ότι παρόλη την δυνατή παρουσία μας στο Δ.Σ., δεν καταφέραμε να πείσουμε την πλειοψηφία του εκλογικού σώματος για τις ιδέες μας και τις απόψεις μας για την ριζική ανανέωση που θεωρούμε ότι χρειάζεται η διοίκηση μιας Αθλητικής Ομοσπονδίας για να προσαρμοστεί στις προκλήσεις και τις συνθήκες της εποχής. Δεν κρύβουμε επίσης την απογοήτευσή μας για το γεγονός ότι οι απολογισμοί των πεπραγμένων, τόσο στα οικονομικά όσο και στα διαχειριστικά θέματα εγκρίθηκαν από το σώμα της Γ.Σ. χωρίς να αιτιολογηθούν επαρκώς από το απερχόμενο Δ.Σ.!

Σε κάθε περίπτωση, διαβεβαιώνουμε ΟΛΑ τα μέλη της ΑΜΟΤΟΕ, ότι από όποια θέση του Διοικητικού Συμβουλίου, θα μείνουμε ακλόνητοι στα «πιστεύω» μας και θα εντείνουμε τις προσπάθειές μας για την αλλαγή του διοικητικού μοντέλου και την εφαρμογή των απόψεών μας / σας. Όμως πάνω απ’ όλα θα αγωνιστούμε για την επίτευξη του καταστατικού σκοπού της Ομοσπονδίας: «Σκοπός της Αθλητικής ΜΟΤ.Ο.Ε. είναι η μεταξύ των σωματείων μελών αυτής, οργάνωση, διάδοση και ανάπτυξη του αθλήματος της μοτοσυκλέτας με τις αρχές και αξίες του φίλαθλου πνεύματος, σε όλη τη χώρα»

Με βάση τα πεπραγμένα του παρελθόντος και διατηρώντας τις όποιες επιφυλάξεις μας, γνωρίζοντας πόσο δύσκολο είναι το έργο της διοίκησης, ευχόμαστε για μια ακόμη φορά καλή επιτυχία στο νέο Δ.Σ. και δηλώνουμε ΠΑΡΟΝΤΕΣ στην δημιουργία της επόμενης μέρας για την Αγωνιστική Μοτοσυκλέτα, τους Αθλητές και του Αγώνες.

Δημήτρης Αθανασουλόπουλος
Κώστας Ζαμπραΐλας