.
Κατηγορία Triumph
Τρίτη, 18 Ιουλίου 2023 19:59

Triumph Tiger 900 Rally/GT Aragón Edition – Προς τιμήν του Iván Cervantes!

Αν θυμάστε πως ο Iván Cervantes διέπρεψε στον 38ο ετήσιο αγώνα Baja España Aragón πάνω σε ένα Triumph Tiger 900 Rally Pro, τότε μπορείτε να αποκτήσετε τη μοτοσυκλέτα του. Σχεδόν.

Και αυτό χάρη στις ειδικές εκδόσεις που δημιουργήθηκαν προς τιμήν της περίστασης, τα Tiger 900 Rally Aragón Edition και Tiger 900 GT Aragón Edition, τα οποία διαθέτουν νέα γραφικά και αναβαθμίσεις στον εξοπλισμό. Για να φρεσκάρουμε και τη μνήμη σας στα περί περίστασης, πάνω στη σέλα ενός Tiger 900 Rally Pro, ο Cervantes κυριάρχησε στον αγώνα των 450 χιλιομέτρων, περνώντας τη γραμμή τερματισμού με εντυπωσιακή διαφορά 1 ώρας και 6 λεπτών μπροστά από τους αντιπάλους του, αποδεικνύοντας την ικανότητα της Tiger να αντέχει σε μερικά από τα πιο σκληρά εδάφη σε κορυφαίο μάλιστα επίπεδο ανταγωνισμού.

triumpharagon3.jpg

Ως προς το Tiger 900 Rally Aragón Edition, βλέπουμε ένα χρώμα που θυμίζει τη μοτοσυκλέτα του Cervantes από το 2022, με μαύρους, λευκούς και.. φωσφοριζέ τόνους καθώς και τα δέοντα αυτοκόλλητα. Και τα δύο μοντέλα συνεχίζουν να διαθέτουν εντυπωσιακά 87 Nm μέγιστης ροπής στις 7.250 σ.α.λ., καθώς και συμπλέκτη ολίσθησης και υποβοήθησης, για πλούσια τρικύλινδρη απόδοση. Διατηρώντας ένα ελαφρύ αρθρωτό πλαίσιο και ανάρτηση υψηλών προδιαγραφών, αυτές οι νέες προσθήκες στην οικογένεια Tiger είναι προσαρμοσμένες για να βελτιστοποιούν τις δυνατότητες τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου με την απόλυτη ευέλικτη και δυναμική εμπειρία χειρισμού. Μεγιστοποιώντας περαιτέρω την οδική συμπεριφορά, η GT Aragón Edition φέρει πλήρως ρυθμιζόμενο ανεστραμμένο πιρούνι φυσιγγίων Marzocchi 45 χλστ εμπρός και ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενο αμορτισέρ πίσω, ενώ η Rally Aragón Edition διαθέτει πιρούνι Showa ρυθμισμένο για ακόμα καλύτερη απόδοση εκτός δρόμου.

triumpharagon2.jpg

Ουσιαστικά, τη διαφορά κάνουν τα κάγκελα προστασίας στο ρεζερβουάρ καυσίμου και στον κινητήρα και στα δύο μοντέλα, με το Tiger 900 GT Aragón Edition να έρχεται και σε χρωματισμό που η βρετανική εταιρεία αναφέρει ως «Diablo Red, Matte Phantom Black και Crystal White|, μαζί με τα επίσης δέοντα γραφικά Triumph Tiger και Aragón Edition.

Οι τιμές τους ανακοινώνονται στα 16.290€ για την Tiger 900 GT Aragon και στα 16.990€ για την Tiger 900 Rally Aragon. Και τα δύο μοντέλα θα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα εντός του Ιουλίου 2023.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2023 07:34

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon