.
Κατηγορία Triumph
Πέμπτη, 05 Μαϊος 2022 10:31

Triumph - Μετονομάζει τα Street Twin και Street Scrambler

Σύμφωνα με χαρτιά που κατέθεσε στην Αυστραλία, η Triumph ετοιμάζεται σύντομα να δώσει νέα ονόματα στα Street Twin και Street Scrambler.

Η πρακτική της μετονομασίας μοντέλων δεν είναι συνηθισμένη στον χώρο της μοτοσυκλέτας, ενώ συνήθως γίνεται όταν μια μοτοσυκλέτα δέχεται δραστικές αλλαγές, ή όταν αλλάζει κυβισμό, όπως για παράδειγμα η BMW R 1200 GS που έγινε R 1250 GS.

Κάποιες άλλες φορές τα ονόματα μοτοσυκλετών αλλάζουν ανάλογα με τη χώρα, όπως για παράδειγμα η σειρά MT της Yamaha, που στις Η.Π.Α. ονομάζεται FZ (τo MT-09 γίνεται FZ-09, κλπ.).

Άλλοι κατασκευαστές κάποιες φορές αφαιρούν κυβισμούς από τις ονομασίες των μοντέλων, όπως η Indian που έβγαλε το 1200 από την FTR.

Το 2018, η Triumph μετονόμασε το Tiger Explorer σε Tiger 1200S, ενώ το Speed Triple έγινε Speed Triple 1200.

Τώρα, η βρετανική φίρμα αλλάζει τα ονόματα των Street Twin και Street Scrambler, σε Speed Twin 900 και Scrambler 900 αντίστοιχα.

Πέρα από τα νέα ονόματα, η Triumph δεν προχωρά σε καμία άλλη αλλαγή στις δύο μοτοσυκλέτες, ενώ πιθανώς να δούμε και το Speed Twin να μετονομάζεται σε Speed Twin 1200 -το μεγάλο Scrambler λέγεται ήδη Scrambler 1200.

Έτσι, η Triumph αφαιρεί το “Street” από τα δύο 900άρια μοντέλα της, αφήνοντας το μόνο στο Street Triple. Θα μετονομάσει στην ίδια φιλοσοφία το μοντέλο σε Speed Triple 675; Ίδωμεν.

Οι αλλαγές αναμένεται να γίνουν επίσημες στα μοντέλα του 2023.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon