.
Κατηγορία Triumph
Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019 11:59

Triumph Bonneville T120 Ace – Ο συλλεκτικός Άσος στην Ελλάδα

Το Ace Cafe είναι ένα ιστορικό μοτοσυκλετιστικό επίκεντρο της Αγγλίας και η Triumph το τιμά με μια συλλεκτική έκδοση της Τ120, η οποία μόλις έφτασε και στην Ελλάδα.

Είναι μια από τις μοτοσυκλέτες που παρουσιάστηκαν στην EICMA 2018 και μια εκ των δύο σπέσιαλ εκδόσεων που ήρθαν φέτος στη γκάμα των Τ120.

Η έκδοση ACE βασίζεται στο κατάμαυρο Τ120, έχοντας εδώ αντικαταστήσει το μαύρο με ένα εξίσου σκοτεινό Matt Storm Grey (γκρι) χρώμα. Παράλληλα, η μοτοσυκλέτα διακοσμείται με το έμβλημα του Ace Cafe σε διάφορα σημεία και στο κέντρο του ρεζερβουάρ φέρει το cafe racer σύνθημα Head Down – Hold On (Κεφάλι κάτω – Κρατήσου).

Fuel tank

To T120 Ace θα παραχθεί σε 1,400 κομμάτια παγκοσμίως και η τιμή του ξεκινά από τα €13,990. Κάθε μία από αυτές τις μοτοσυκλέτες θα συνοδεύεται με πιστοποιητικό γνησιότητας υπογεγραμμένο από τον διευθυντή της Triumph, Nick Bloor, και τον ομόλογό του στο Ace Cafe, Mark Wilsmore.

Τώρα, όπως ανακοινώνει η Ελληνική αντιπροσωπεία της Triumph, ο Άσος πάτησε τις ρόδες του και στα μέρη μας και σας περιμένει να γνωριστείτε από κοντά στο γνωστό σημείο, Καλλιρρόης 14, Αθήνα.

Δείτε το στην επίσημη ιστοσελίδα της Triumph Motorcycles Greece.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon