.
Κατηγορία Triumph
Παρασκευή, 10 Μαϊος 2019 14:56

Τriumph Rocket III – Δύο νέες εκδόσεις, αλλά ακόμα δεν έχουμε “βασικό” μοντέλο

Η Κροατία φαίνεται πως αποτελεί το πεδίο δοκιμών, για δύο νέες εκδόσεις του απίστευτου Rocket III της Triumph, που παρουσιάστηκε πριν από λίγες ημέρες στην TFC του έκδοση.

Η μοτοσυκλέτα παραγωγής με τον μεγαλύτερο σε κυβισμό κινητήρα και την μεγαλύτερη ροπή, θα έχει τις παραλλαγές της όπως αποδεικνύεται και στην φωτογραφία που τραβήχτηκε κοντά στις Δαλματικές Ακτές από ιδιώτη και δημοσιεύθηκε στην MCN.

Σε πρώτο πλάνο, βλέπουμε ξεκάθαρα και με μεγάλη ευκρίνεια ένα Rocket III, το οποίο φέρει σελάκι, χειρολαβές και μαρσπιέ για να δέχεται συνεπιβάτη, καθώς και διάφανη ζελατίνα πάνω από τον προβολέα. Η MCN κάνει λόγο για “GT” έκδοση, αν και ακόμα δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για το πώς ακριβώς θα ονομάζεται το μοντέλο σε αυτή την παραλλαγή του.

Υπάρχει όμως και άλλο ένα Rocket  III, πίσω από το “GT”, το οποίο φέρει κοντή, αδιαφανή μάσκα πάνω από τον προβολέα και έχει διαφορετικά γραφικά στο ντεπόζιτο. Στην MCN γράφουν ότι πρόκειται για την sport  έκδοση του μοντέλου, χωρίς βέβαια η φωτογραφία να μας αποκαλύπτει περισσότερα στοιχεία, που να συνηγορούν σε αυτό. 

Σε κάθε περίπτωση πάντως, ούτε το TFC αλλά ούτε και η μοτοσυκλέτα που απεικονίζεται στην φωτογραφία σε πρώτο πλάνο, δεν αποτελούν βασικές εκδόσεις. Λέτε να είναι το μοντέλο από πίσω που θα αποτελεί το standard Rocket III ή θα έχουμε TFC, GT και Sport, για να ακολουθήσει μετά το βασικό μοντέλο;

Ίδωμεν…

Πηγή

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon