.
Κατηγορία Piaggio
Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2015 14:21

Νέο Piaggio Liberty-S ABS 2016. Και για Ευρώπη;

 

Παρουσιάστηκε στο... Βιετνάμ!

 

 

Στο site της Piaggio Βιετνάμ παρουσιάστηκε ένα νέο μοντέλο, για το οποίο -ακόμα τουλάχιστον- δεν γίνεται λόγος στο ευρωπαϊκό site. Πρόκειται για το εκτενώς ανανεωμένο Liberty-S που διαθέτει πλέον και ABS.
 
Ο λόγος που μας μπαίνουν ψύλλοι στα αυτιά πως θα δούμε το Liberty-S ABS και στην Ευρώπη δεν είναι άλλος από τις φωτογραφίες και τα βίντεο, όπου απεικονίζονται Ευρωπαίοι αναβάτες-μοντέλα, να οδηγούν και να ποζάρουν στην Ιταλία. Πιθανότατα η εμφάνιση του Liberty-S ABS πρώτα στο Βιετνάμ να δείχνει πόσο σπουδαία θεωρεί η Piaggio την ασιατική αγορά, σε σύγκριση με την Ευρώπη.
 
Με την πρώτη κιόλας ματιά φαίνεται το νέο design του Liberty, πολύ πιο σύγχρονο και προσεγμένο από το προηγούμενο, κομπλέ με νέο προβολέα και LED φώτα θέσης, αλλά και με νέες ζάντες.
 
Νέος είναι ο κινητήρας, με ονομαστική απόδοση 10,7 hp / 7.600 σαλ., και με ένα κιλό ροπής στις 6.000 σαλ., ενώ το βάρος του scooter ανακοινώνεται στα 116 κιλά, με ρεζερβουάρ 6 λίτρων. Οι τροχοί είναι 16 ιντσών μπροστά και 14 πίσω, ώστε να μεγιστοποιηθεί ο αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα.
 
Φυσικά το μεγάλο νέο είναι η προσθήκη ABS της Bosch στα φρένα, κάτι που η Piaggio Βιετνάμ τονίζει τόσο στο site της όσο και στα βίντεο.
 
Λέτε να δούμε το Liberty-S ABS και στην έκθεση της EICMA που γίνεται τον επόμενο μήνα στο Μιλάνο; Το ελπίζουμε, γιατί δείχνει όμορφο και ολοκληρωμένο.

Φωτογραφίες

Βίντεο

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2015 17:17

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Piaggio MP3 300 LT ABS 2015 Νέα μοντέλα από το Piaggio Group στην EICMA »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon