.
Κατηγορία Piaggio
Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2023 11:29

Piaggio 1 2024 - Νέα έκδοση με σημαντική αύξηση ισχύος

Σημαντική βελτίωση σε ένα σημείο που πολλά ηλεκτροκίνητα scooter μικρής ισχύος, πονάνε. 

H Piaggio αποφάσισε να προβεί σε αλλαγές, όσον αφορά το ηλεκτρικό της scooter, Piaggio 1. Όπως αναφέρεται και επίσημα, η εταιρεία έκανε αλλαγές στην μονάδα ελέγχου του ηλεκτροκινητήρα, επιτρέποντας του να αποδώσει πλέον 2,2 kW ή 3 ίππους ισχύος. Η αύξηση αυτή στην ισχύ του Piaggio 1 είναι σχεδόν διπλάσια, έτσι ώστε το μοντέλο να φέρει καλύτερη δυνατότητα επιτάχυνσης, η οποία έχει βελτιωθεί κατά 14%, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, αλλά και καλύτερες εκκινήσεις σε ανηφόρες και από στάση.

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι η τελική ταχύτητα του μοντέλου δεν έχει αλλάξει -παραμένει στα 45 χιλιόμετρα την ώρα με ηλεκτρονικό περιορισμό, κάνοντας το Piaggio 1 κατάλληλο για οδήγηση με δίπλωμα ΑΜ και πάνω, αλλά και αυτοκινήτου. Η αυτονομία του ανακοινώνεται, στα 55 χιλιόμετρα μέγιστη, στην χαρτογράφηση ECO, ενώ η μπαταρία είναι αφαιρούμενη για επαναφόρετιση. Ακόμα, αν και η Piaggio δεν αναφέρει κάτι συγκεκριμένα στο αντίστοιχο δελτίο, τα ιταλικά μέσα κάνουν λόγο για χρήση νέας μπαταρίας και μείωση του βάρους του δικύκλου. Σε γενικές γραμμές, πάντως, το Piaggio 1 δεν υφίσταται αλλαγές.

Περιμένουμε και περισσότερα νέα, για την διαθεσιμότητα του Piaggio 1 2024 και στην χώρα μας.  

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2023 11:35

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon