.
Κατηγορία Moto Guzzi
Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2019 12:46

Μoto Guzzi – Νέο, “tutto strada” μοντέλο στο Μιλάνο... ήρθε η ώρα για Street Adventure Guzzi;

To ότι η Moto Guzzi πρόκειται να παρουσιάσει τουλάχιστον έναν νέο μοντέλο στο Μιλάνο (EICMA, 5-10 Noεμβρίου), είναι κάτι που το γνωρίζουμε εδώ και καιρό. 

Ο νέος V2 κινητήρας του V85TT είναι σίγουρο ότι θα χρησιμοποιηθεί και σε άλλα μοντέλα και τις περισσότερες πιθανότητες τις συγκεντρώνει μια street – naked υλοποίηση, με αρκετά νεορετρό στοιχεία.Μάλιστα, υπάρχει έντονη φημολογία για την επιστροφή του θρυλικού ονόματος “Le Mans”, πoυ αποτελεί ένα από τα  πλέον “βαριά χαρτιά” της ιστορίας της Moto Guzzi.

Τώρα όμως, προκύπτει και άλλο ένα νέο στοιχείο, για να μπερδέψει ακόμη περισσότερο τα πράγματα. To νέο μοντέλο (ή ένα εκ των νέων μοντέλων) που θα παρουσιάσει η Moto Guzzi, λέγεται ότι θα αποτελεί φορέα της “tuttostrada” φιλοσοφίας, δηλαδή αν το αποδώσουμε ελεύθερα στα ελληνικά, θα είναι μια μοτοσυκλέτα για “όλους τους δρόμους”.

Yπενθυμίζουμε, ότι η Moto Guzzi είχε χρησιμοποιήσει το “tuttoterreno” για την προώθηση του V85TT, που σημαίνει “για όλα τα εδάφη”, τονίζοντας την On-Off φύση του μοντέλου.
Τι μπορεί να είναι αυτό που έχουν ετοιμάσει λοιπόν οι Ιταλοί, με την φιλοσοφία “tuttostrada”;  Μήπως θα δούμε κάτι σε Street Adventure φόρμα, με τροχούς 17 ιντσών; Άλλωστε, δεν χρειάζεται να επισημανθεί το πόσο κοντά είναι το “Tuttostrada” στο “Multistrada”…  

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon