.
Κατηγορία Yamaha
Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2012 11:12

Yamaha YZF – R 250 2014

 

 

Επιβεβαιώθηκε η παραγωγή του

 

 



Το νέο YZF-R 250 θα παραχθεί σαν μοντέλο 2014, όπως είχαμε ανακοινώσει πρώτοι, από τα τέλη Οκτωβρίου. Πρόκειται για μία μοτοσυκλέτα που στοχεύει στην αγορά της Ινδίας ενώ θα μοιάζει πολύ με το YZF-R 125. Η Yamaha με αυτή τη μοτοσυκλέτα θα βρεθεί αντιμέτωπη με τις Honda CBR 250R και Kawasaki Ninja 250 / 300 ενώ η YZF - R 250 θα διατεθεί και στην Ευρωπαϊκή αγορά. Η αλήθεια είναι ότι η Yamaha άργησε πολύ να μπει στην κατηγορία των 250cc στην οποία οι δύο προαναφερθείσες ιαπωνικές εταιρίες έχουν χρόνια αντιπροσώπους.

Στοιχεία ακόμη δεν έχουν δοθεί στην δημοσιότητα, αυτό που έγινε γνωστό μόνο αφορά στην πρόθεση της Yamaha να εξάγει μοτοσυκλέτες από το εργοστάσιο της Ινδίας, σε άλλες χώρες. Η πρώτη προσπάθεια θα γίνει με την YZF-R 150 που θα ταξιδέψει στην Ιαπωνία και αν η αντιμετώπιση του κόσμου είναι θετική, θα προχωρήσει και προς άλλες χώρες.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2012 11:15

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Yamaha YZF 250 R4 Yamaha V-Ixion 150 2013 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon