.
Κατηγορία TM
Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2021 09:51

TM Racing Sinfonia 22 RR – Hλεκτρικό ΜΤΒ

Εκλεκτό και γεμάτο κορυφαία περιφερειακά το νέο ηλεκτρικό mountain bike της ΤΜ.

Μαζί με τη γκάμα μοτοσυκλετών του 2022 η ΤΜ παρουσίασε και ένα εντυπωσιακό ηλεκτρικό ποδήλατο βουνού ονόματι Sinfonia 22 RR.

Χτισμένο γύρω από ένα αλουμινένιο full suspension πλαίσιο, επενδύεται με αναρτήσεις της Ohlins – πιρούνι DH38 Air TTX18 και αμορτισέρ TTX22M – και δισκόφρενα Formula Cura-4.

Η κινητήρια δύναμή του προέρχεται από ένα κεντρικά τοποθετημένο μοτέρ Bosch Performance CX Gen4, ενώ από την ίδια γερμανική εταιρεία προέρχεται η μπαταρία, ο φορτιστής 4Α, αλλά και η ψηφιακή οθόνη Purion.

Η μετάδοση ανατίθεται στη Shimano και συγκεκριμένα στο 11ταχύτο Deore XT, ενώ οι τροχοί 29 ιντσών ντύνονται με λάστιχα Maxxis Assegai Exo+.

Δείτε στη συνέχεια το πλήρες φωτογραφικό πακέτο από το Sinfonia 22 RR, για το οποίο ακόμη δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται να εμπορευτεί στην Ελλάδα, ενώ αναμένουμε και κάποια πιο λεπτομερή τεχνικά στοιχεία, όπως την απόδοση του μοτέρ, τη χωρητικότητα της μπαταρίας και τα πρακτικά της στοιχεία (αυτονομία, χρόνος φόρτισης).

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2021 09:55

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « TM Racing γκάμα Supermoto 2022 TM Racing Enduro Pink Limited Edition 2023 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon