.
Κατηγορία SYM
Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 14:24

EICMA 2021 - SYM 4MICA 2022

4MICA (Formica) σημαίνει "μυρμήγκι" στα ιταλικά, με το νέο πολύχρωμο scooter της SYM να θέλει να παίξει τον ρόλο του χαρούμενου... SUV των 2 τροχών, καλύπτοντας επάξια όλες τις ανάγκες του αναβάτη του. Commuting, μεταφορές, ψώνια, εργασία, κ.α., όλα με μοναδικό στιλ, κι αγόγγυστα ως ένα ακούραστο μυρμήγκι.

Μετά από τα παρδαλά και χαρούμενα χρώματα του 4MICA, την προσοχή τραβά η σέλα συνεπιβάτη του scooter, που μπορεί να μετατραπεί και σε πλάτη του αναβάτη, αφήνοντας χώρο για μεταφορά μεγάλων αντικειμένων και βάρους έως και 40 κιλών στο πίσω μέρος. Μιλάμε για scooter 2 σε 1, που μετατρέπεται πανεύκολα από μεταφορικό μέσο σε κουβαλητή ολκής, και τανάπαλιν.

Το επίπεδο πάτωμα μήκους 410 mm βοηθά περαιτέρω τις μεταφορές, ενώ το 4MICA διαθέτει 12 έξυπνα κρυμμένες βάσεις για την τοποθέτηση αξεσουάρ, όπως προστατευτικά κάγκελα, κ.α.

Ο στρογγυλός LED προβολέας είναι όμορφος, ενώ έχουμε και LED DRL δαχτυλίδι περιμετρικά του. Σημειώστε πως το 4MICA διαθέτει και θύρα φόρτισης USB Quick Charge 3.0.

Στα όργανα βρίσκουμε ένα ταχύμετρο αναλογικών ενδείξεων, σε συνδυασμό με μια LCD ψηφιακή οθόνη.

Η χαμηλή σέλα των 747 mm είναι σχεδιασμένη για άνεση ακόμα και σε πολύωρη χρήση, ενώ κάνει το 4MICA εύκολα προσβάσιμο ακόμα και για κοντύτερους αναβάτες.

Στον κινητήρα βρίσκουμε ένα μονοκύλινδρο, αερόψυκτο, διβάλβδιδο και ψεκαστό τετράχρονο σύνολο 124.6 κυβικών, με απόδοση 9.5 hp.

Οι τροχοί είναι μικροί, στις 10 ίντσες, ενώ στα φρένα έχουμε δισκόφρενο 205 mm μπροστά και ταμπούρο 130 mm πίσω. Σημειώστε πως η SYM διαθέτει 2 εκδόσεις του 4MICA, μια με CBS και μια με ABS.

Το ρεζερβουάρ χωρά 6.8 λίτρα καυσίμου.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « EICMA 2021 - SYM Jet-X TCS 2022 EICMA 2021 - SYM KRNBT 2022 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon