.
Κατηγορία Suzuki
Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2023 07:17

Suzuki GSX-S1000 Race Edition – Έκδοση «αντοχής» για τη Γαλλία και μόνο

Μπορεί η Suzuki να είδε την έξοδο από το MotoGP, ωστόσο συνεχίζει να δίνει το παρών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής γεννώντας.. ειδικές εκδόσεις.

Προς τιμήν της Suzuki Endurance Racing Team λοιπόν, η Suzuki κυκλοφόρησε μια ειδική έκδοση περιορισμένης παραγωγής του GSX-S1000. Μια έκδοση που έρχεται στα αγωνιστικά χρώματα των Ιαπώνων, που συνοδεύεται και από την προσθήκη αναβαθμίσεων που δίνουν στη μοτοσυκλέτα πιο σπορ αίσθηση και βελτιωμένες επιδόσεις.

Με το Suzuki GSX-S1000 Race Edition, η Suzuki πήρε το στοκ GSX-S1000 και το εμπλούτισε με καλούδια που το κάνουν σχεδόν έτοιμο για πίστα. Για αρχή, λαμβάνει μια διαφοροποιημένη, πιο «μαζεμένη» ουρά για πιο σπορ σιλουέτα, καθώς και ένα πλήρες πακέτο προστατευτικών κινητήρα της GB Racing. Ακόμα, η αγωνιστικές πινελιές έχουν τη μορφή των κόκκινων δαγκανών της Brembo και όπως είναι αναμενόμενο, της εξάτμισης της Akrapovic. Εκτός από τα παραπάνω, η εν λόγω περιορισμένης έκδοσης, γυμνή σπορ μοτοσυκλέτα, διαθέτει και αριθμημένη πλάκα SERT FW καθώς και πακέτο καλωσορίσματος που περιλαμβάνει… καπέλο και μπλουζάκι.

Από την πλευρά των επιδόσεων τίποτα δεν αλλάζει δραματικά, καθώς η λεγόμενη Race Edition είναι ουσιαστικά ένα κιτ αναβάθμισης της εικόνας, εκτός από το τελικό της Akrapovic, το οποίο θα μπορούσε να προσθέτει το κάτι παραπάνω στην ισχύ. Κατά τα άλλα, εντός συναντάμε το γνώριμο, υγρόψυκτο, τετρακύλινδρο κινητήρα των 999cc της Suzuki με τη μέγιστη ισχύ των 152 ίππων.

Όσον αφορά την τιμή και τη διαθεσιμότητα, το Suzuki GSX-S1000 Race Edition είναι μια περιορισμένη έκδοση –δυστυχώς- αποκλειστικά για τη γαλλική αγορά. Με τα όποια «αγωνιστικά» στοιχεία έχει αποκτήσει η «Race Edition» μοτοσυκλέτα κοστίζει στη Γαλλία 16.999 ευρώ – 3.500 ευρώ περισσότερα από το απλό μοντέλο. Ε, όπως και να το κάνουμε, το «Limited» πληρώνεται…

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon