.
Κατηγορία MV Agusta
Τρίτη, 06 Φεβρουαρίου 2024 08:57

MV Agusta Superveloce 1000 – Έτσι θα είναι η έκδοση παραγωγής

Εικόνες που διέρρευσαν στα διεθνή μέσα δείχνουν την επόμενη μοτοσυκλέτα 1.000 κυβικών της MV Agusta. 

H MV Agusta έχει προγραμματίσει να ρίξει στην διαθεσιμότητα, την Superveloce 1000 Serie Oro κάποια στιγμή αργότερα μέσα στο 2024, όμως τώρα αποκαλύφθηκε και η μορφή της μοτοσυκλέτας κανονικής παραγωγής. Σύμφωνα με ρεπορτάζ μέσω από την Αυστραλία και αλλού, η μοτοσυκλέτα που βλέπετε στις εικόνες είναι η MV Agusta Superveloce 1000, στην «κανονική» έκδοση παραγωγής της και όχι στην Serie Oro.

H μορφή του μοντέλου βασίζεται, φυσικά, πάνω σε αυτή της Superveloce 1000 Serie Oro, που είδαμε πρώτη φορά στην EICMA 2022, αλλά οι διαφορές είναι αρκετές και μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν άλλες ζάντες, δύο σέλες σε μαύρο suede φινίρισμα, καθρέπτες bar-end και βάση πινακίδας, όπως επίσης και τον μαύρο χρωματισμό. Στις ομοιότητες συμπεριλαμβάνονται τόσο οι αναρτήσεις της Ohlins, όσο και τα αεροδυναμικά καλύμματα στον εμπρός τροχό, μέσα από τους δίσκους των φρένων.

Στα τεχνικά, η μοτοσυκλέτα αναφέρεται ότι θα χρησιμοποιεί τον 4κύλινδρο εν σειρά κινητήρα, που εξοπλίζει και τα Brutale 1000 και Rush, με απόδοση 205 ίππων/13.000 στροφές, ενώ και το πλαίσιο είναι κοινό μεταξύ του νέου μοντέλου και των Brutale 1000 και Rush. Ελαφρώς αυξημένο ανακοινώνεται το βάρος του μοντέλου (φέρινγκ, γαρ), στα 207 κιλά έτοιμο για οδήγηση, περίπου 11 κιλά περισσότερο από τις ανάλογες «γυμνές» εξαδέλφες της νέας Superveloce.

Σύμφωνα με αυτές τις ενδείξεις, λοιπόν, το νέο MV Agusta Superveloce 1000 είναι για τα καλά στην διαδικασία ανάπτυξης και μένει μόνο να το δούμε να παρουσιάζεται.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 06 Φεβρουαρίου 2024 09:18

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon