.
Κατηγορία Lotus
Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017 13:48

47 Moto – Nέα εταιρεία με… “άρωμα” Buell

 

250άρι commuter το πρώτο της μοντέλο

 

Μια νέα εταιρεία έχει στηθεί στο Winsconsin των HΠΑ, πολύ κοντά στην έδρα της Harley – Davidson (Milwaukee). H 47 Moto όπως είναι το όνομα της, είναι έτοιμη να ξεκινήσει την παραγωγή του πρώτου της μοντέλου, Mosquito (κουνούπι).

47 moto 2

Πρόκειται για ένα μοντέλο που ανήκει στην naked – commuter κατηγορία, με μονοκύλινδρο κινητήρα της SYM,  χωρητικότητας 250 κ.εκ. Η 47 Moto δεν έχει μέχρι στιγμής αποκαλύψει λεπτομερή τεχνικά χαρακτηριστικά για αυτό, ωστόσο εστιάζει και προβάλει την εργονομία του και την δυνατότητας προσαρμογής στον σωματότυπο του εκάστοτες αναβάτη, ως βασικό του χαρακτηριστικό.

Η δυνατότητα ρύθμισης του ύψους της σέλας (μέσω ρύθμισης του ψαλιδιού) και του πλαϊνού stand, των μαρσπιέ και της μανέτας του φρένου, καθώς και η δυνατότητα παραγγελίας με δύο διαφορετικά ως προς το ύψος του τιμόνια,  αποτελούν στοιχεία που δεν συναντά εύκολα κανείς σε μοτοσυκλέτες αυτής της κλάσης.

47 moto 7

Εντύπωση επίσης προκαλούν το πλαίσιο χωροδικτύωμα, καθώς και η ακτινική δαγκάνα του μπροστινού “wave” δισκόφρενου. Η σχεδίαση του Mosquito είναι δια χειρός Mike Smarzja, o οποίος ήταν επί σειρά ετών ο designer των Buell και η αλήθεια είναι ότι αυτό… φαίνεται, με το συγκεκριμένο μοντέλο να θυμίζει αρκετά την σειρά των XB μοντέλων.

47 moto 15

Η Moto 47 δέχεται ήδη παραγγελίες για το Mosquito, το οποίο θα κοστίζει περίπου 5.000 ευρώ με την σημερινή ισοτιμία δολαρίου – ευρώ. Δεν υπάρχουν ωστόσο ακόμα πληροφορίες για το αν πρόκειται να εισαχθεί στην Ευρώπη.

47 moto 4

Στα πλάνα της εταιρείας, είναι η παρουσίαση -στο άμεσο μέλλον- τριών ακόμα εκδόσεων πάνω στην ίδια πλατφόρμα. Τo Dragnofly, θα αποτελεί την τουριστική έκδοση, προσφέροντας θέση συνεπιβάτη και ψηλή ζελατίνα, το Firefly θα είναι το Scrambler της σειράς και το café fighter… προφανώς η café racer εκδοχή. 

47 moto 5

 Για περισσότερες πληροφορίες, το site της εταιρείας, εδώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017 13:48

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Lotus C-01 Le Mans Racer
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon