.
Κατηγορία Kymco
Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2015 13:29

Kymco Xciting R 300i 2015

Βελτιώσεις και με διαφορά… στην Τιμή!

 

Η σειρά Xciting δεν χρειάζεται συστάσεις, χρόνια τώρα βρίσκεται ψηλά στη λίστα των πλέον επιτυχημένων μοντέλων σε πωλήσεις, τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας.

Για το 2015, το Xciting R 300i ανανεώνεται με στόχο να συνεχίσει την επιτυχημένη του πορεία, ειδικά τώρα που συνοδεύεται και με σημαντική μείωση της τιμής αγοράς του!

Πρώτης τάξεως ευκαιρία

Με μόλις 3.750€ (πλέον Τ.Τ.), αποτελεί μια πρώτης τάξης ευκαιρία για όσους ψάχνουν κάτι σύγχρονο, αξιόπιστο και πολυτελές. Ένα scooter που χαρακτηρίζεται από την πολυτέλεια και την άνεση, ένα scooter που δεν λέει όχι και στην επιθετική οδήγηση, έχοντας σαν μεγάλα του ατού το στιβαρό πλαίσιο, τα φρένα και τις αναρτήσεις προδιαγραφών μοτοσυκλέτας.

Η γνώριμη σχεδίαση και οι νέες χρωματικές νότες συνθέτουν ένα σπορ μοντέλο που δεν υπολείπεται σε άνεση και χώρους. Νέα είναι και η μετάδοση για το 2015, κάνοντας το Xciting ακόμα πιο πολιτισμένο σε συμπεριφορά, με την απόδοση του κινητήρα να γίνεται γραμμικά και να περνάει στο δρόμο προβλέψιμα και με μεγάλη σιγουριά.
Διαθέτει πλήρες πάνελ οργάνων, με αναλογικές ενδείξεις για στροφόμετρο, ταχύμετρο, βενζινόμετρο και θερμόμετρο, καθώς και μια οθόνη LCD που φροντίζει να δίνει πληροφορίες για την ώρα, τον ολικό και τους δύο μερικούς χιλιομετρητές.
Στον τομέα της χρηστικότητας, το ντουλαπάκι μικροαντικειμένων, η αεροπορικού τύπου τάπα του ρεζερβουάρ στο πάνω μέρος της ποδιάς και ο μεγάλος χώρος κάτω από τη σέλα ανεβάζουν στα ύψη το δείκτη, το ίδιο και η ύπαρξη στάνταρ πλάγιου σταντ για τις σύντομες στάσεις.

Οι αλουμινένιοι τροχοί έχουν διάσταση 15 ιντσών μπροστά και 14 πίσω, βελτιώνοντας σημαντικά την οδική συμπεριφορά σε κάθε περίπτωση, ενώ τα ρυθμιζόμενα αμορτισέρ λειτουργούν υποδειγματικά. Τα φρένα διαθέτουν εντυπωσιακές προδιαγραφές, απαρτιζόμενα από τρεις κυματιστούς δίσκους, συνδυασμένη λειτουργία, διπίστονες δαγκάνες και σωληνάκια υψηλής πίεσης, λειτουργώντας ιδανικά ακόμα και εκεί που η λέξη πρόσφυση δεν υφίσταται. Η ζελατίνα προσθέτει πόντους στην εμφάνιση και η τεράστια σκαλωτή σέλα με τη ρυθμιζόμενη πλάτη οδηγού φροντίζει για πολύωρες non stop διαδρομές. Ο συνοδηγός θα αισθανθεί ιδιαίτερα άνετα και φιλόξενα, με τις χειρολαβές να τον βοηθούν σημαντικά και τα αναδιπλούμενα μαρσπιέ να τοποθετούν τα πόδια του σε άνετη θέση.

Δύο χρωματισμοί

Το νέο Xciting R 300i διατίθεται σε δύο χρώματα, λευκό και μαύρο ματ. H απόκτησή του είναι απόλυτα εφικτή μέσω των ευνοϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων της αντιπροσωπείας, που περιλαμβάνουν εξόφληση με άτοκο διακανονισμό μέχρι 12 μήνες
ή 0 % προκαταβολή και έως 72 μηνιαίες δόσεις.

Καλύπτεται, όπως κάθε προϊόν της Kymco, από δύο χρόνια ολική εγγύηση και ένα πλήρες δίκτυο αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ.
800-11-20025 ή στην ιστοσελίδα www.kymco.gr

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 01 Φεβρουαρίου 2015 09:34

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon