.
Κατηγορία Kymco
Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου 2014 13:19

Kymco Downtown 350i - 2015

 

Νέος κινητήρας και σχεδίαση!

 

Το Downtown της Kymco αποκτά νέο κινητήρα με περισσότερη δύναμη και νέα σχεδίαση για το 2015! Η Kymco έβαλε το Downtown των 300 κυβικών εκατοστών στο σχεδιαστήριο και άρχισε την βελτίωση του μοντέλου από μέσα προς τα έξω.

Ισχυρότερο πλαίσιο

Το πλαίσιο έχει δεχθεί ενίσχυση σε συγκεκριμένα σημεία προκειμένου να είναι πιο άκαμπτο ενώ το σώμα του scooter, εξωτερικά, έχει αναβαθμιστεί στα περισσότερα σημεία. Χαρακτηριστικά, το κάτω τμήμα της ποδιάς είναι νέο και επιτρέπει πλέον στο Downtown να πλαγιάζει έως και τις 39 μοίρες, αυξάνοντας έτσι την γωνία πλαγιάσματος σε σχέση με το 300άρι. Το “μούτρο” έχει δεχθεί νέα αεροδυναμικά στοιχεία, όπως και τα πίσω φωτιστικά σώματα που έχουν νέα καλύμματα εξωτερικά, νέο στυλ αυτοκινητικού τύπου, αλλά και LED λάμπες.
Η αεροδυναμική στα πλαϊνά των ποδιών έχει βελτιωθεί, όπως και η εισαγωγή αέρα, στο μπροστινό κάτω τμήμα της ποδιάς, για να ψύχεται καλύτερα ο κινητήρας. Οι αλλαγές στο σώμα του scooter δεν σταματούν εδώ, αφού πλέον ο αποθηκευτικός χώρος είναι μεγαλύτερος, για να φιλοξενεί άνετα δύο κράνη. Τα μπροστινά φλας, έχουν σχεδίαση βέλους, και διαθέτουν διάφανα καλύμματα, με λάμπες τύπου LED.

Το πάνελ των οργάνων διαθέτει μπλε φωτισμό ενώ στην αριστερή πλευρά της ποδιάς, τοποθετήθηκε ντουλαπάκι για αποθήκευση γαντιών, και θύρα USB για φόρτιση κινητού ή άλλου μέσου.
Ένας πλευστός δίσκος διαμέτρου 260mm με ακτινικής τοποθέτησης δαγκάνα τριών εμβόλων και ABS έχει αναλάβει το φρενάρισμα του μπροστινού τροχού, ενώ πίσω, υπάρχει ένας δίσκος διαμέτρου 240mm με δαγκάνα δύο εμβόλων και ABS. Το ABS προέρχεται από την Bosch και είναι το σύστημα 9.1M που είναι αρκετά γνωστό και χρησιμοποιείται από μεγάλες μοτοσυκλέτες.

Περισσότερη δύναμη

Οι αναρτήσεις του νέου Kymco Downtown 350i περιλαμβάνουν τηλεσκοπικό μπροστινό σύστημα με καλάμια διαμέτρου 37 χιλιοστών και δύο αμορτισέρ για πίσω, με 5 θέσεις ρύθμισης της προφόρτισης των ελατηρίων.
Τα ελαστικά έχουν διαστάσεις 120/80-14 και 150/70-13 για μπροστά και πίσω αντίστοιχα.

Ο κινητήρας του νέου Kymco Downtown 350i έχει χωρητικότητα 320,6 κυβικών εκατοστών και αποδίδει ιπποδύναμη 30 ίππων στις 7.750σ.α.λ. και ροπή 2.9kg.m στις 6.500σ.α.λ. Καλύπτει τις προδιαγραφές Euro 3 και έχει εφοδιαστεί με νέας σχεδίασης σύστημα μετάδοσης CVT κατασκευασμένο με νέα υλικά.
Βελτιωμένο είναι και το κύκλωμα ψύξης με νέα αλουμινένια εξαρτήματα ενώ το σύστημα του αντικραδασμικού άξονα είναι σχεδιασμένο ώστε να μειώνει τους κραδασμούς ακόμη και στις χαμηλές στροφές περιστροφής.

Φωτογραφίες λεπτομερειών

Φωτογραφίες Studio

 

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « KYMCO K-XCT 300i ABS - 2014 Kymco Agility Maxi 300i ABS 2015 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon